renteactie-mobiel

Financier nu met

3,99% rente op al onze occasions

Geldig t/m 31 december 2021

Scherp financieren

Instappen en rijden maar! Ziet u zichzelf al zitten in uw droomoccasion, maar heeft u het geld nog niet bij elkaar gespaard? Dan hebben we goed nieuws. Tijdelijk hebben we het rentetarief op onze occasion financiering verlaagd van 6,99% naar 3,99%. In combinatie met een aflossingsvrije slottermijn kunt u zo voor een vast en nog lager maandbedrag wegrijden in uw nieuwe occasion.

En of u hem nu privé wilt rijden met het Privé Plan of zakelijk met Financial Lease, dit regelen wij allemaal voor u. 

Actie-logo-v2-01
Occasioncentrum De Waal

Keuze uit ruim 275 occasions

Bij De Waal hebben we het grootste aanbod occasions in de regio. Grote kans dat uw volgende auto al bij ons op u staat te wachten. U bent natuurlijk altijd van harte welkom voor een proefrit met één van onze occasions.

Bereken simpel uw maandtarief

Bij al onze occasions kunt u eenvoudig uw maandtarief berekenen. Kies eventueel een aanbetaling/inruil en/of slottermijn en het tarief wordt automatisch berekend op basis van 3,99% rente. Vraag vrijblijvend een offerte op en wij nemen snel contact met u op.

rente-berekenen

Actie geldig t/m 31-12-2021. Volkswagen Financial Services is een handelsnaam van DFM N.V. Ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 32099980 en gevestigd te Amersfoort (AFM vergunningnummer 12000996). Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.