Header mobiel Charge up deals

Profiteer van hoge kortingen!

Charge up deals!

Dit is hét moment voor een nieuwe elektrische auto! De Waal Autogroep heeft namelijk op verschillende elektrische modellen heel aantrekkelijke deals én je ontvangt op bepaalde modellen SEPP subsidie. Of je nu gaat voor private lease, zakelijke lease of koop, we hebben voor iedereen een mooi én scherp aanbod. Ruil je je eigen auto in? Dan ontvang je ook nog eens extra inruilwaarde! 

Naast goed voor het milieu, is elektrisch rijden ook goed voor je portemonnee:

  • Rijd je zakelijk? Over de eerste € 30.000 betaal je slechts 16% bijtelling en over het resterende bedrag 22 %
  • Rijd je privé? Dan bespaar je tot € 2.950 met de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP)

Met welke EV rijd jij binnenkort weg? 

Profiteer van ons scherpe aanbod! 

Hieronder vind je een greep uit acties die wij aanbieden tijdens de Charge Up Deals! Vraag snel een offerte aan en profiteer van duizenden euro's voordeel op een nieuwe elektrische auto. 

ID.4 - shoot

Enorm veel voordeel!

Van veel voordeel profiteren

Het aanschaffen van een elektrische Volkswagen was al aantrekkelijk door de SEPP die je kan aanvragen. Hier doen we nog even een schepje bovenop. Ontvang tot maar liefst € 8.050 voordeel bij aankoop van een ID.3, ID.4 of ID.5! 

  • Je rijdt al in een Volkswagen ID.3 van € 46.795, voor slechts € 43.845. 
  • Een ID.4 staat al bij je voor de deur van € 45.390, voor € 42.440
  • Stap al in de ID.5 van € 51.950, voor € 49.000.

Wil je liever private leasen? Ga dan voor de ID.4. Deze kun je al private leasen vanaf € 599 per maand (incl. SEPP) op basis van 10.000 km per jaar en 60 maanden. Ben je een zakelijke rijder? Kies dan voor financial of full operational lease en vraag je persoonlijke lease voorstel aan. 

Inruilen maar!

Extra inruilpremie voor jouw auto!

Het strakke design van elektrische Audi's geeft op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. Kies je voor Audi, dan kies je voor pure luxe. 

Nu is je kans om weg te rijden in een elektrische Audi! Tijdelijk ontvang je tot wel € 5.000 euro extra inruilpremie als je jouw huidige auto inruilt. 

  • Kies je voor een nieuwe Audi e-tron GT, dan is je huidige auto maar liefst € 5.000 euro extra waard. 
  • Bij een Q8 e-tron ontvang je € 3.500 extra inruilpremie
  • Ontvang bij de Q4 e-tron € 1.750 extra inruilpremie

Rijd je zakelijk? Kies dan voor financial of full operational lease en vraag je persoonlijke lease voorstel aan. 

Q8 &Q4 - shoot
Enyaq - shoot

Voordeel stapelen

Super scherp in een Škoda Enyaq iV!

De Enyaq iV is de eerste volledig elektrische SUV van het Tsjechische merk. De Enyaq iV is beschikbaar vanaf € 44.990 en met de SEPP subsidie én een inruilpremie van € 3.000, rijden jij en je familie al weg in deze EV voor slechts € 39.040! 

Liever private leasen? Dat is ook mogelijk met de Škoda Enyaq iV vanaf € 549 per maand*, o.b.v. 10.000km per jaar en 60 maanden. Ben je zakelijk rijder? Kies dan voor financial of full operational lease en vraag je persoonlijke lease voorstel aan.

*Inclusief SEPP subsidie

Iconisch elektrisch rijden

Icoon in een modern jasje

De Volkswagen ID. Buzz is de moderne en volledig elektrische variant op de iconische T1. De meest iconische Volkswagen is terug van weggeweest, volledig elektrisch, altijd verbonden met de wereld en met alle features die het rijden comfortabel maken.  

Van Breda naar Parijs, op slechts één volle accu met een actieradius van 413 kilometer. Ga met de ID. Buzz je volgende avontuur aan, hij is er klaar voor. 

Beschikbaar vanaf € 71.795 incl. BTW en € 56.718 excl. BTW.

ID.Buzz - shoot

Ontdek onze gehele voorraad elektrische auto's

Wat is SEPP? 

Rijden in een elektrische auto was nog nooit zo aantrekkelijk. Wanneer je een nieuwe of gebruikte elektrische auto koopt, kan je een subsidie aanvragen. Hierbij gaat het om de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP). Deze subsidie kan je ook krijgen op het moment dat je een elektrische auto gaat leasen. 

Je kunt de SEPP aanvragen op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. 

Volkswagen ID.3
Cupra Born - shoot

Toch meer interesse in een elektrische occasion? 

Krijg tot wel 5.100 euro voordeel op een elektrische occasion! Dat kan bij ons; we hebben namelijk véél EV's in onze voorraad. En wanneer je het voordeel op deze auto's combineert met de SEPP subsidie, loopt je voordeel hoog op. Op 24 van onze elektrische occasions geldt dat je als particulier € 2.000 subsidie kan aanvragen. Ook profiteer je van slechts 8% bijtelling op een deel van deze elektrische auto's. 

Je kunt kiezen uit bijna 100 elektrische occasions. Stuk voor stuk scherp geprijsd en een selectie hiervan is ook nog flink afgeprijsd. Met welke EV rijd jij binnenkort weg?

*Netto bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelasting van 36,93% en geldt bij tenaamstelling in 2023. 16% bijtelling over € 30.000 en 22% over het resterende bedrag.