Header mobiel

Combideal: Trekhaak en fietsendrager met € 150 korting

Hoge temperaturen, langere dagen en een blauwe lucht met een stralende zon! Ja, de lente is daadwerkelijk begonnen. Een heerlijke periode om op pad te gaan en met de fiets het land te ontdekken. Om de lente te vieren hebben wij een speciale actie. Bij de aankoop van een trekhaak én Thule fietsendrager ontvangt u tijdelijk € 150 voordeel op de trekhaak incl. montage. De perfecte combinatie om goed voorbereid op reis te gaan! 

Let op! Deze actie is alleen geldig voor berijders van een Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT of Volkswagen Bedrijfswagens.

Thule VeloCompact 924 fietsendrager

Van € 539 naar € 449

Uitgerust met een 13-polige stekker en plek voor twee fietsen. De Thule VeloCompact 924 is een compacte en gebruiksvriendelijke fietsendrager. Door de handige kantelfunctie blijf je toegang behouden tot de bagageruimte, zelfs met de fietsen erop. Gaat u binnenkort op reis met deze scherp geprijsde fietsendrager?

924
926

Thule VeloCompact 926 fietsendrager

Van € 659 naar € 519

Heeft u een groter gezin en wilt u graag drie fietsen mee op reis nemen? Dat kan met de Thule VeloCompact 926. Deze fietsendrager is ook voorzien van een 13-polige stekker en handige kantelfunctie. Het maximale laadvermogen is 60 kilogram. Ga jij voor de VeloCompact 926 van Thule?

€ 150 voordeel op trekhaak incl. montage

Tijdelijk ontvangt u bij De Waal Autogroep € 150 voordeel op een trekhaak. Dit is inclusief voorbereiding en montage van de trekhaak. Gaat u voor deze scherpe actie? Vul dan onderstaand formulier in.