Headers Electric Roadshow - mobiel

Ook dit jaar organiseert De Waal Autogroep een Electric Roadshow. Van donderdag 23 juni tot en met woensdag 29 juni trekken vijf verschillende elektrische modellen langs alle vestigingen. Van Druten tot Gorinchem en van Zaltbommel tot Culemborg. Tijdens de Electric Roadshow heeft u een exclusieve kans om voor het eerst een proefrit te maken in de gloednieuwe ŠKODA ENYAQ Coupé iv RS. Grijpt u deze kans met beide handen aan?

Gedurende het event kunt u in één uur tijd twee of drie verschillende elektrische auto’s proefrijden en met elkaar vergelijken. Ontdek hieronder het complete aanbod tijdens de Electric Roadshow of meld u direct aan via onderstaand formulier.

ŠKODA ENYAQ Coupé iV RS

De Electric Roadshow bij De Waal Autogroep kent een primeur. U kunt namelijk voor de allereerste keer proefrijden in de gloednieuwe ŠKODA ENYAQ Coupé iV RS. De ENYAQ Coupé is het nieuwste broertje van de populaire ŠKODA ENYAQ iV. Tijdens de Electric Roadshow maakt u ook nog eens kennis met de zeer sportieve RS-uitvoering van de ENYAQ Coupé. Uitgerust met digitale cockpit en een 13" groot infotainmentsysteem. Verder kent het exterieur nog herkenbare RS-componenten, zoals zwarte accenten in het design, 20" lichtmetalen velgen en een verlaagd onderstel. Daadwerkelijk een lust voor het oog.

Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron is de perfecte verzameling van verschillende SUV-modellen van Audi. Zo kent de Q4 e-tron het sterke accupakket van de e-tron, het compacte buitenformaat van de Audi Q3, het ruimtelijk interieur van de Q7 en meer dan genoeg bagageruimte zoals in de Q5. Het maakt de Audi Q4 e-tron niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer sportieve en comfortabele SUV. Wilt u deze zelf ervaren? Plan uw proefrit tijdens de Electric Roadshow.

Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.4 is de voorganger van de gloednieuwe Volkswagen ID.5 en geeft een nieuwe betekenis aan een ruime SUV. Het interieur van de ID.4 is herkenbaar zoals alle andere modellen van de ID.Family. Een simplistische opzet, maar toch bent u van alle gemakken voorzien met onder andere een 10" infotainmentsysteem. 

Verder is de ID.4 opgebouwd op een MEB-platform. Hierdoor komt het zwaartepunt van de auto dichterbij bij de weg te liggen, waardoor u een comfortabelere wegligging ervaart. Doordat het accupakket zich aan de onderkant van de auto begeeft, wordt er ook meer ruimte gecreëerd in het interieur voor de inzittenden.

ŠKODA ENYAQ iV

De ENYAQ iV is de eerste elektrische SUV van ŠKODA en sindsdien een daverend succes. De ENYAQ iV combineert een krachtig exterieur met een prachtig interieur. Daarnaast is de ENYAQ iV voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen om u zo veilig mogelijk de weg op te sturen. Zo kent de ENYAQ iV cruise control, parkeersensoren, front assist en lane assist. Bent u al overtuigd?

Audi e-tron 55

Voorsprong door techniek. De slogan van het Duitse merk komt overduidelijk tot zijn recht in de inmiddels zeer bekende Audi e-tron. De eerste volledig elektrische SUV van Audi is feilloos afgewerkt. Dat merkt u in de prestaties van het accupakket, maar ook in de rijk uitrusting van de Audi e-tron. Zo kent de Audi e-tron standaard LED-koplampen, MMI navigatiesysteem en optioneel uit te rusten met Audi Virtual Cockpit.

Data 1700x956

Programma Electric Roadshow

Gedurende de Electric Roadshow passeren de zes elektrische modellen alle locaties van De Waal Autogroep. In één uur kunt kennismaken met meerdere elektrische modellen om te ervaren welk model het beste bij u past. Bekijk het programma om te zien wanneer de elektrische modellen bij u in de buurt staan en vul daarna onderstaand formulier in om u aan te melden.

Meld u hier aan!

In welke model wilt u proefrijden? U kunt tijdens de Roadshow in twee modellen rijden.