Header rente mobiel

Tijdelijk profiteert u van een extra scherp rentetarief
Zakelijk lease nu van 8,99% voor slechts 6,99% rente

Van 8,99% voor 6,99% rente

Scherp zakelijk leasen

Voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wil is zakelijk lease ideaal. Hierdoor rijdt u snel weg in een nieuwe of gebruikte auto uit onze voorraad en dat voor een vast acceptabel bedrag per maand. In tegenstelling tot reguliere banken bieden wij u de aflossingsvrije ‘slottermijn’ in uw financiering. Dit scheelt aanzienlijk in uw maandlasten.

Tijdelijk hebben we het rentetarief van Zakelijk Lease verlaagd van 8,99% naar 6,99%. Vraag nu vrijblijvend een offerte op maat op.

Rente voordeel banner

Veel gestelde vragen

Hoe werkt financial lease?

Het grote verschil tussen financial- en operational lease is het wel of niet hebben van het economisch eigendom. Het economisch eigendom ligt bij operational lease bij Autolease Midden Nederland en bij financial lease bij u als klant. Om deze reden moet de investering worden geactiveerd op uw bedrijfsbalans. Dit kan voor de ene onderneming voordelig zijn terwijl het voor de ander een nadelig effect kan hebben. Hieronder de inbegrepen componenten bij financial lease: 

  • Aflossing
  • Rente

 

Wat is een slottermijn?

Omdat uw auto aan het einde van de looptijd nog een aanzienlijke restwaarde heeft, hoeft u de auto natuurlijk niet naar nul af te schrijven. Anders gezegd; bij een financiering van uw auto bieden wij u een aflossingsvrije slottermijn in uw financial lease. Hierover betaalt u gedurende de looptijd van de lease alleen rente en geen aflossing. De slottermijn is altijd lager dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo creëert u alvast een aanbetaling voor uw volgende auto. Lager maandbedrag door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

Hoe vraag ik een financial lease aan?

Dit kan gewoon gemakkelijk online of bij één van onze vestigingen. Samen komen we tot het financiële plaatje dat het beste bij u past. Wanneer het voorstel helemaal naar uw zin is geeft onze verkoper een offerte op maat. Dit verplicht u nog tot niets. Pas als u het contract getekend hebt voor akkoord is uw financiering gereed en kunt u gaan genieten van uw nieuwe auto.

Wat gebeurt er aan het einde van mijn financieringsovereenkomst?

Wanneer u uw laatste termijn voldaan hebt en de financiering volledig is afgelost, wordt het leasecontract ontbonden. U kunt er ook voor kiezen om de slottermijn door te financieren of bijvoorbeeld naar de dealer te gaan voor de aanschaf van uw volgende auto. Samen met ons kunt u dan weer een nieuwe financiering berekenen en aanvragen. Een aantal maanden voor het aflopen van uw leasecontract ontvang je meer informatie.

Hoe werkt een financial lease-aanvraag?

Wanneer uw financial lease-aanvraag is ingediend en goedgekeurd kunt u de auto leasen. Wanneer u de auto ophaalt liggen de contracten klaar bij De Waal. U ondertekent de contracten en kunt direct gaan rijden.

Verandert het rentepercentage gedurende mijn overeenkomst?

Nee, wij werken met een vaste rente voor de gehele looptijd. Zo weet u vanaf het begin exact wat u over de totale duur van de overeenkomst betaalt.

Hoe oud moet ik zijn om een financial lease te kunnen aanvragen?

U moet minimaal 18 jaar oud zijn om uw auto bij ons te kunnen financial leasen.

Actievoorwaarden

Actie geldig t/m 30-11-2022. Zakelijk lease wordt uitgevoerd door Autolease Midden Nederland. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Eventuele prijswijzigingen, rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.