Audi A1 Sportback mythoszwart

U rijdt 'm nergens voordeliger

Audi A1 private lease vanaf € 429 per maand

Sportief, compact en luxe in één. Alles wat u van een Audi mag verwachten en dan ook nog eens extra scherp geprijsd. De Audi A1 Sportback is nu extra voordelig te private leasen vanaf € 429 per maand o.b.v. 36 maanden en 10.000 kilometer. De Pro Line-uitvoering van de Audi A1 is voorzien cruise control, virtual cockpit en airconditioning. Heeft u interesse in? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan.

Krachtig design

De Audi A1 Sportback kent van nature al een sportieve look. Het strakke lijnenspel aan de zijkant van de auto in combinatie met de brede grille aan de voorkant helpen hier zeker aan mee. Dat allemaal in een compact formaat. Naast sportiviteit kent de A1 Sportback ook nog genoeg luxe voor optimaal rijcomfort met onder andere cruise control.

Innovatief interieur

Als het exterieur u niet over de streep trekt, dan doet het interieur dat zeker wel. Het ruime interieur van de A1 Sportback is voorzien van de laatste technologieën. Zo beschikt het dashboard over navigatiesysteem, virtual cockpit en multifunctioneel lederen stuurwiel. Aan rijcomfort geen gebrek in de sportieve Audi A1 Sportback. Vraagt u hem aan?

Vraag hier een offerte aan