Header mobiel Excellente Deals nieuw

Duizenden euro's voordeel

Audi Excellente Deals

Audi De Waal is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2023! Om dat te vieren pakken wij graag uit met speciale Audi acties. Je profiteert tijdelijk van de Audi Excellente Deals. Je ontvangt Excellent voordeel op diverse Audi modellen en occasions. Van de sportieve Audi A1 Sportback tot aan de stoere en krachtige Audi Q8 e-tron. Er is voor ieder wat wils. Bekijk hieronder alle Audi Excellente Deals.

Profiteer van ons Excellente aanbod!

Hieronder een greep uit onze acties tijdens de Excellente Deals! Vraag snel je offerte aan en profiteer van duizenden euro's voordeel op een nieuwe Audi.

Nieuwe afbeeldingen2

Veel voordeel op veel modellen

Verschillende modellen van het merk met de vier ringen zijn in prijs verlaagd. De Audi A6, Q5, e-tron GT, Q4 e-tron en de Q8 e-tron uit voorraad zijn nu heel scherp geprijsd. Je profiteert van een prijsverlaging tot wel € 12.500! Dit is hét moment voor een nieuwe Audi. 

Audi Q2 en Q3 S tronic zonder meerprijs

Combineer de efficiëntie en sportiviteit van een conventionele handbak met het comfort van een moderne automaat. Op alle uitvoeringen van de Audi Q2 35 TFSI en Q3 (Sportback) 35 TFSI ontvang je nu zonder meerprijs S tronic. Hiermee ontvang je een voordeel van maar liefst € 3.250.

Nieuwe afbeeldingen3
A4

Audi A4 S edition Competition

Of je nu kiest voor de Limousine of de Avant, de Audi A4 heeft voldoende te bieden voor iedere bestuurder. Zwarte accenten zijn hét kenmerk van de S edition Competition-uitvoeringen. De grille en raamlijsten zijn uitgevoerd in ‘Black’ en in de voor- en achterbumpers zijn eveneens zwarte details verwerkt. Alle modellen hebben extra donker getinte ramen vanaf de B-stijl. Tijdelijk ontvang je € 10.946 extra voordeel op deze uitvoering. 

  • S line in- en exterieur
  • 18" lichtmetalen velgen
  • MMI navigatie plus & Audi virtual cockpit
  • Exclusief design met zwarte in- en exterieur accenten

Audi A5 S edition Competition

Zwarte accenten zijn hét kenmerk van de S edition Competition-uitvoeringen. De grille en raamlijsten zijn uitgevoerd in ‘Black’ en in de voor- en achterbumpers zijn eveneens zwarte details verwerkt. Alle modellen hebben extra donker getinte ramen vanaf de B-stijl. Daarbij profiteer je komende tijd ook nog van maar liefst € 14.400 voordeel op de Audi A5 S edition competition. Deze uitvoering is onder andere voorzien van:

  • S line in- en exterieur
  • 19" lichtmetalen velgen
  • MMI navigatie plus & Audi virtual cockpit
  • Audi matrix LED koplampen incl. dynamische richtingaanwijzers
  • Exclusief design met zwarte in- en exterieur accenten
A5
Q5 v2

€ 1.500 voordeel op de Q5 Pro Line, Advanced Edition en S Edition

De krachtige Q5 is in iedere uitvoering een plaatje. Op alle optiepakketten die te verkrijgen zijn van de Q5 en Q5 Sportback, ontvang je maar liefst een voordeel van € 1.500. Dit geldt dus op de Pro Line, Advanced Edition en S edition. Profiteer snel!

Limited editions Q8 e-tron

Tijdelijk is de Audi Q8 e-tron 55 beschikbaar als Advanced edition Plus en S edition Competition. Beide beschikken over een aandrijflijn met een systeemvermogen van 300 kW/408 pk en een 106 kWh accupakket dat goed is voor een actieradius van 578 kilometer. De Advanced edition Plus onderscheidt zich standaard onder meer door een glazen panoramadak. Ook inbegrepen zijn LED-koplampen en 19 inch Aero-velgen. Je rijdt de Q8 e-tron Advanced edition Plus vanaf € 83.585 en als Sportback vanaf € 85.985.

Nog luxer én sportiever? De Q8 e-tron S edition Competition is de overtreffende trap. Het glazen panoramadak wordt gecombineerd met de sportieve touch van S line designaccenten, het optiekpaket zwart en privacyglas. De Q8 e-tron S edition Competition is van jou vanaf € 89.085 en als Sportback vanaf € 91.485.

Nieuwe afbeeldingen
Nieuwe afbeeldingen4

Maak 'm helemaal af

Breid je nieuwe Q4 e-tron uit met een compleet accessoire pakket. Maak 'm helemaal af met zwarte 21 inch velgen, dynamische naafkappen, ventieldopjes met het Audi logo, e-tron instapverlichting, zwarte Audi ringen voor en achter en zwarte modelaanduiding. Normaal betaal je voor dit pakket € 3.036, nu betaal je slechts € 2.495!

Audi Lifetime Service

Is je huidige Audi vijf jaar of ouder en is deze toe aan een onderhoudsbeurt? Dan hebben wij een scherpe actie voor je. Je ontvangt namelijk maar liefst 15% korting op al onze onderhoudstarieven. Maak eenvoudig een afspraak via  onze online werkplaatsplanner en laat je Audi weer presteren zoals het hoort.

Audi_Lifetime_Service_foto
Inruilpremie

€ 500 inruilpremie op geselecteerde Audi occasions

Ook onze Audi occasions zijn natuurlijk extra aantrekkelijk tijdens de actie. We hebben namelijk € 500 inruilpremie op een selectie van onze occasions. Bekijk snel de actievoorraad. Wil je alvast je huidige auto laten taxeren? Dat doen wij gratis voor je. Klik op de knop!

Onze actuele voorraad