audi zomercheck header

Check op 20 essentiële punten

Audi Zomercheck

Het is de start van de zomer en daarmee een goed moment om uw auto te laten controleren op essentiële punten om de zomer door te komen. Zo is uw Audi altijd voorbereid voor een (lange) rit richting de zon. Ga de komende periode voor een zomercheck, aircocheck of bekijk het voordeel op verschillende accessoires.

Zomercheck op 20 punten

Gaat u binnenkort op vakantie met uw Audi? Of is uw Audi toe aan een check na alle veilige kilometers van afgelopen jaar? Ga dan voor de Audi Zomercheck. Uw Audi wordt gecontroleerd op 20 punten om zorgeloos door de zomer te rijden. Deze zomer ontvangt u bij een zomercheck ook een gratis koffiemok. Maak direct uw afspraak in onze werkplaatsplanner.

Audi Zomercheck
audi aircocheck

Airco-onderhoud vanaf € 139

Het liefst wilt u de gehele zomer lang genieten van een frisse airconditioning. Om ervoor te zorgen dat u geen last heeft van vreemde geurtjes, schimmels en bacteriën is het belangrijk om uw airco goed te laten onderhoud. Plan daarom naast de Zomercheck ook een airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling t.w.v. € 139. Zo koelt uw Audi erna weer als nieuw en kunt u direct richting de zon.

Gratis APK bij onderhoudsbeurt

Is uw Audi toe aan een APK? Wanneer uw een APK plant in combinatie met een onderhoudsbeurt, is uw APK t.w.v. € 30, geheel gratis. Met een onderhoudsbeurt is uw Audi weer klaar voor de zomer en rijdt comfortabel de zon tegemoet. Plan via onze werkplaatsplanner gemakkelijk een onderhoudsbeurt in combinatie met ene gratis APK.

APK onderhoud Audi
Audi accessoires

Extra korting op scherp geprijsde accessoires

De komende zomer profiteert u van extra voordeel op de toch al scherp geprijsde accessoires van Audi. Ontvang tot € 100 voordeel op een Thule-fietsdrager of tot 35% korting op zonwering voor de ramen in uw Audi. Bekijk het afgeprijsde aanbod van de accessoires nu in de webshop.