Header - Mobiel

Suit up

Met de Audi Q8 e-tron

Elegantie x3. Audi De Waal, OFM. en ALMN hebben een fraai aanbod voor je. Een Audi Q8 e-tron gaat tijdelijk gepaard met een outfit ter waarde van € 1.000. 

Kies er dit jaar nog voor om de Audi Q8 e-tron te leasen via ALMN en ontvang een maatpak cadeau. Bij OFM. – dé herenmode specialist van Nederland – staan de maatwerkspecialisten voor je klaar om een Dutch Dandies outfit te vinden die past bij jouw wensen. Ook onze vrouwelijk e-tron rijders kleden wij stijlvol aan. Jullie krijgen een kledingcheque ter waarde van € 1.000. Klik hier voor de voorwaarden en klik op de button voor een persoonlijk voorstel. 

Audi Q8 e-tron

Elegant, volledig eigen en elektrisch. De Audi Q8 e-tron zit boordevol prachtige details. De elektrische SUV is in slechts 31 minuten van 10% naar 80% opgeladen, je hebt een actieradius tot 578 kilometer en de netto accucapaciteit bedraagt maar liefst 106 kWh. Het model is tijdelijk extra aantrekkelijk. De Q8 e-tron is € 6.000 in prijs verlaagd. Dat merk je natuurlijk óók in het maandelijkse Full Operational Leasetarief. We stellen graag een leaseofferte op in samenwerking met ALMN.

Dutch Dandies

Dutch Dandies staat symbool voor klassieke kwaliteit, ambacht en onconventioneel. Het Nederlandse merk kiest voor een mix tussen Londense Saville Row cut, met Italiaanse stoffen en precies genoeg Nederlandse eigenwijsheid. Dutch Dandies heeft de perfecte balans gevonden tussen flamboyant en subtiel.

Ook de trotse vrouwelijke eigenaressen van een Q8 e-tron kleden wij stijlvol aan. Voor jullie ligt er een kledingcheque klaar t.w.v. € 1.000. 

Thumbnail_YT Q8

Ons aanbod Audi Q8 e-tron

We hebben een ruim aanbod Audi’s Q8 e-tron in onze voorraad. Bekijk het hieronder.

Voorwaarden

Dit aanbod geldt op een Full Operational Leasecontract via leasemaatschappij ALMN. Bij ondertekening van zo’n leasecontract ontvang je een Dutch Dandies cheque ter waarde van € 1.000 die je kunt besteden bij alle OFM. winkels. Deze actie is geldig t/m 31 december 2023 en alleen op nieuwe  en nieuw bestelde Audi's Q8 e-tron uit onze voorraad.