Audi A8 3840x1200

Kies uw Audi

Volop Audi voordeel

Stapt u binnenkort in een nieuwe Audi? 

Tijdelijk profiteert u bij De Waal van extra veel Audi Voordeel. Op veel modellen gelden interessante acties. Of u nu kiest voor private lease, koop of voor een zakelijke auto; we hebben altijd een interessante actie voor u. Bekijk hieronder welke acties er gelden.

Private Lease actietarieven

Vanaf € 429* per maand stapt u in een gloednieuwe Audi. Met onze scherpe private leasetarieven rijdt u zorgeloos in zo'n sportieve Audi. Wij regelen onder andere de wegenbelasting, verzekering, het onderhoud en reparaties. U hoeft alleen het voordeligste tankstation uit te zoeken. 

Bekijk hieronder de actiemodellen.

Extra voordeel op Audi A4 en A5 S edition competition

Bij Audi De Waal profiteert u nu van extra prijsvoordeel op de Audi A4 S edition competition en de Audi A5 S edition competition. Uw voordeel loopt bij ons op tot € 5.235 op de Audi A4 en € 7.122 op de competition-uitvoering van de Audi A5. Beide uitvoeringen hebben we ook nog eens ruim op voorraad, zodat u bijna direct weg kunt rijden in uw nieuwe Audi A4 of Audi A5. Bent u benieuwd wat de S edition competition-uitvoering voor u in petto heeft? Lees dan direct verder!

Audi A4 S edition competition

Of u nu kiest voor de Audi A4 Limousine of de A4 Avant, de Audi A4 heeft voldoende te bieden voor iedere bestuurder. Het dynamische lijnenspel combineert elegantie perfect met sportiviteit en in het interieur is er gezorgd voor genoeg comfort en (bagage)ruimte om elke rit comfortabel in uw A4 te stappen. De S edition competition van de A4 biedt nog een vleugje extra sportiviteit en elegantie met de verschillende kenmerken. Zolang de voorraad strekt ontvangt u ook nog eens € 5.235 extra voordeel op deze uitvoering. 

IMG_7457
IMG_7442

Audi A5 S edition competition

De Audi A5 is verkrijgbaar in verschillende modellen. Of u nu kiest voor de elegante A5 Coupé of sportieve A5 Sportback, comfort en luxe zijn bij de Audi A5 altijd wel gegarandeerd. Dat komt onder andere terug in de brede grille met langszij de luchtinlaten of bij de verschillende assistentiesystemen die verwerkt zijn in het interieur om u comfortabel de weg op te sturen, zoals virtual cockpit of MMI navigatie. Wanneer u kiest voor de S edition competition excelleert de Audi A5 verder in luxe en sportiviteit! Daarbij profiteert u komende tijd ook nog van maar liefst € 7.122 voordeel op de Audi A5 S edition competition.

€ 6.000 duurzaamheidspremie op Audi e-tron

Op de elektrische Audi e-tron profiteert u nu tijdelijk van € 6.000 elektrificatiepremie. Zo rijdt u al weg in een Audi e-tron Sportback vanaf € 67.205, standaard voorzien van onder andere luchtvering, virtual cockpit en elektrische achterklep. Ontdek  hieronder de modellen met duurzaamheidspremie.

*Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2023, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden hier te vinden.