SEAT Mii electric

Volledig elektrisch rijden

€ 1500 korting op de Mii electric

Volledig én voordelig elektrisch rijden

Kiest u voor elektrisch rijden, dan kiest u voor een slimme mix van verstandig en fun. U draagt bij aan een betere wereld én bespaart op onderhouds- en verbruikskosten. Onze compacte Mii electric is nu extra scherp geprijsd. Zo maken we elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen.

Koop 'm nu met € 1.500 korting

Profiteer nu van een tijdelijke korting van € 1.500 op je aankoopbedrag.

U rijdt een Mii electric al vanaf € 21.900. 

De Mii electric uitvoeringen

Gaat u voor een Mii electric, of de Mii electric Plus?

Bereik

Compact, wendbaar en elektrisch. Stadse routes of snelweg; zeg het maar. De Mii electric brengt u overal. Met een volle accu heeft u een bereik van 260 (WLTP) kilometer. En rijdt u 100% in de stad? Dan loopt dat op tot maximaal 358 (WLTP) kilometer.

SEAT Mii electric - De Waal Autogroep
SEAT Mii electric - De Waal Autogroep

Uitrusting

In de nieuwe SEAT Mii electric draait het om u. Om veilig en relaxed rijden. Om plezier en genieten. Standaard rijk uitgerust met 5 inch kleurendisplay met o.a. smartphone integratie, automatische airconditioning, verkeersbordenherkenning, sportstoelen voor en snellaad-aansluiting.

Prestaties

Pit, power en prestaties. Door de 61 kW sterke aandrijflijn, met 83 pk en 212 Nm koppel, accelereert de Mii electric van 0 tot 50 km/h in slechts 3.9 seconden. Laat u verrassen door het comfortabele rijgedrag van deze compacte stadsauto.

SEAT Mii electric - De Waal Autogroep

Kom langs voor een proefrit

Onze showrooms zijn weer volledig geopend. Maak een afspraak en we vertellen u graag meer over de Mii electric.