Header mobiel

SEAT Leon Sportstourer PHEV FR

De SEAT Leon Sportstourer als plug-in hybride brengt je twee kanten tot uiting. Be the baddie en race met alle power die de benzine- en elektromotor te bieden heeft. En cruise met diezelfde auto in alle rust met je gezin naar familie in de Achterhoek. 

2-in-1

Met deze SEAT hoef je niet te kiezen. De auto combineert een 85 kW elektrische motor met een 1.4 liter TSI motor. Met een totaal van 150 kW/204 pk heb je aan vermogen geen gebrek. Met de Leon Sportstourer PHEV rijd je bijvoorbeeld je woon-werkverkeer volledig elektrisch, gecombineerd elektrisch/benzine of op benzinemotor. Deze ruimte stationwagen is op dit moment één van de weinig - direct leverbare - plug-in hybride stations.

LEON Sportstourer-3
SEAT Leon PHEV

Eindeloze mogelijkheden

The sky is the limit met de SEAT Leon Sportstourer PHEV FR. Met de elektrische motor kom je zo'n 63 kilometer ver. Maak je een verdere reis? De stationwagen schakelt moeiteloos over op de benzinemotor. Gecombineerd beschik je over een range van 729 kilometer. 

De PHEV heeft een regeneratief remsysteem. Dat betekent dat wanneer je remt, de accu iedere keer een klein beetje bijlaadt. Met slim gebruik van dit systeem vergroot je de range van de auto. 

Zakelijk, kopen of private leasen? De keuze is aan jou.

Onze voorraad Leon Sportstourer PHEV FR