actieprivatelease_seat

Rijd weg vanaf € 359 per maand

SEAT Private Lease actie

Nu extra voordelig voor een vast all-in bedrag per maand. Stap in vanaf € 359* per maand. 

Heeft u interesse in de sportieve SEAT Ibiza of SEAT Arona? Wij hebben de perfecte aanbieding voor u. Tijdelijk private leaset u een gloednieuwe SEAT al vanaf € 359 per maand. De SEAT Ibiza en Arona kenden vorig jaar een hagelnieuwe facelift en zijn voorzien van de laatste technologische features. Ontdek de Ibiza en Arona en vrijblijvend uw offerte aan. 

Vanaf € 359 per maand

SEAT Ibiza

Denkt u aan sportiviteit, denkt u waarschijnlijk ook al snel aan de sportieve SEAT Ibiza. De populaire hatchback van het Spaanse merk kent sinds vorig jaar een facelift en daarbij is voornamelijk het interieur voorzien van een moderne uitstraling. De SEAT Ibiza is  te private leasen vanaf  € 359 per maand.

Vanaf € 399 per maand

SEAT Arona

Sportief, robuust, compact maar toch ruimtelijk en voorzien van de laatste technologische features. De nieuwe SEAT Arona is van alle gemakken voorzien en brengt u comfortabel van A naar B. Gaat u voor deze Spaanse SUV? De SEAT Arona is  te private leasen vanaf  € 399 per maand.

Scherpe private leasetarieven

Ga voor de scherpe private leasetarieven op vier verschillende SEAT-modellen. Bekijk het aanbod en vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan!

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease