actieprivatelease_seat

Rijd weg vanaf € 345 per maand

SEAT Private Lease actie

Nu extra voordelig voor een vast all-in bedrag per maand. Stap in vanaf € 345* per maand. 

Heeft u interesse in de sportieve SEAT Ibiza of SEAT Arona? Wij hebben de perfecte aanbieding voor u. Tijdelijk private leaset u een gloednieuwe SEAT al vanaf € 345 per maand. De SEAT Ibiza en Arona kenden vorig jaar een hagelnieuwe facelift en zijn voorzien van de laatste technologische features. Ontdek de Ibiza en Arona en vrijblijvend uw offerte aan. 

Vanaf € 345 per maand

SEAT Ibiza

Denkt u aan sportiviteit, denkt u waarschijnlijk ook al snel aan de sportieve SEAT Ibiza. De populaire hatchback van het Spaanse merk kent sinds vorig jaar een facelift en daarbij is voornamelijk het interieur voorzien van een moderne uitstraling. U rijdt al weg in deze sportieve Spanjaard voor slechts € 345 per maand.

Vanaf € 375 per maand

SEAT Arona

Sportief, robuust, compact maar toch ruimtelijk en voorzien van de laatste technologische features. De nieuwe SEAT Arona is van alle gemakken voorzien en brengt u comfortabel van A naar B. Gaat u voor deze Spaanse SUV? U rijdt nu tijdelijk weg in de Arona vanaf € 375 per maand.

Scherpe private leasetarieven

Ga voor de scherpe private leasetarieven op vier verschillende SEAT-modellen. Bekijk het aanbod en vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan!