Header nieuw mobiel

Een nieuwe SEAT vanaf € 159 p/m

SEAT Summer Deals bij De Waal

Veel voordeel op een Ibiza of Arona uit voorraad

Extra veel voordeel op een Ibiza of Arona uit voorraad

Om deze prachtige zomer extra mooi te maken hebben wij unieke Summer Deals op een SEAT Ibiza of Arona die wij uit voorraad leverbaar hebben! Laat je verrassen door unieke private lease actietarieven, een extra scherp financieringsaanbod of een mooie inruilpremie. Kom langs en profiteer snel... want op = echt op!

De SEAT Ibiza

Gegarandeerd met een glimlach achter het stuur. De Ibiza is standaard uitgerust met Mediasysteem met 8.25'' touchscreen, Lane Assist en LED verlichting. Zo wordt iedere rit een feestje. Nu uit voorraad leverbaar bij De Waal én tijdelijk met extra veel voordeel. Of u nu kiest voor Private Lease, Financieren of Inruilen, wij hebben de juiste Summer Deal voor u!

De SEAT Arona

De nieuwe Arona heeft een uitgesproken design, innovatief interieur en is voorzien van de nieuwste technologie. Laat u meenemen door de ambities van de nieuwe Arona, welk avontuur u ook aangaat. Nu uit voorraad leverbaar bij De Waal én tijdelijk met extra veel voordeel. Of u nu kiest voor Private Lease, Financieren of Inruilen, wij hebben de juiste Summer Deal voor u!

Leverbaar uit voorraad, weg = weg

SEAT Tiel-2

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een nieuwe SEAT en wilt u de Ibiza of Arona met eigen ogen bewonderen en zelf ervaren? Wij heten u van harte welkom in één van onze showrooms. Tot snel!

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t/m 31 augustus 2022 zolang de voorraad strekt en op auto's uit MY22. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende Voorwaarden op de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn hier (PDF download) te vinden.

** Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder (AFM vergunningnummer 12045409). Privé Plan actietarief op basis van 6,99% rente met een niet doorlopend krediet, aanbetaling van 27% en slottermijn van 40% obv de contante prijs auto. De € 1.500 korting inbegrepen in de actieprijs is alleen geldig bij financiering i.c.m. autoverzekering, zolang de voorraad strekt. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) 6,99% Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.