Voorjaarscampagne Keyvisual

Goed voorbereid richting de lente!

Voorjaarsonderhoud op uw SEAT

Maak uw voorjaarsafspraak bij De Waal

De lente is begonnen en daarmee is het ook tijd om uw SEAT klaar te maken voor een prachtig voorjaar. Tot en met 31 mei zijn er verschillende service-acties om zorgeloos het voorjaar tegemoet te gaan. Denk hierbij aan voordeel op een bandenwissel of aircocheck.

Bandenwissel vanaf € 49 

Met de zomer in aantocht is het ook tijd om uw winterbanden te wisselen voor zomerbanden. De prestaties van uw winterbanden nemen namelijk af wanneer de temperaturen stijgen. Om deze reden verbruikt uw auto meer brandstof.  Reden genoeg om tijdig de banden van uw SEAT te wisselen. U kunt uw winterbanden ook opslaan bij een van onze vestigingen. 

Bandenwissel
Aircocheck

Aircocheck voor € 25

Met de stijgende temperaturen in het voorjaar is een frisse lucht achter het stuur natuurlijk niet verkeerd. Een goedwerkende airco is hierbij een belangrijke factor. Laat uw airco daarom controleren via een aircocheck. Dat kunt u bij ons al laten doen vanaf € 25.

Airco onderhoudsbeurt vanaf € 139

Is uw airco toch toe aan een onderhoudsbeurt? Plan dan een airco onderhoudsbeurt in. Heeft u hiervoor een aircocheck laten doen? Dan vervallen deze kosten. Bij een aircoservicebeurt krijgt u dit voorjaar een geurbehandeling gratis. 

Voorjaarscampagne airco service 2022
Ruitreparatie2

Gratis ruitreparatie

Heeft u een sterretje in uw ruit? Kom dan langs voor een reparatie van uw ruit. In de meeste gevallen is de reparatie van een ster in de ruit gratis. 

  • Snel klaar
  • 24-uurs service
  • Speciaal opgeleide mensen
  • Bij vervanging plaatsen wij altijd een merk-originele ruit.

Kortingen op originele accessoires

Rijd deze lente de zon tegemoet in uw SEAT en op uw fiets. Profiteer nu van hoge kortingen op originele accessoires, zoals een fietsendrager. Zo neemt u gemakkelijk twee fietsen mee en kunt in alle rust genieten van de leukste locaties die Nederland en Europa te bieden hebben. Bekijk het totale aanbod op de accessoires in de webshop van SEAT.

Accessoires trekhaken