ŠKODA ENYAQ iV

Rijd weg vanaf € 549 per maand*

Scherp private leasetarief ENYAQ iV

Extra voordelig elektrisch rijden

Rijden in de volledig elektrische ŠKODA ENYAQ iV wordt bereikbaarder dan ooit te voren. De elektrische SUV van het Tsjechische merk is vanaf 1 januari 2022 te private leasen vanaf € 549 per maand.

ŠKODA ENYAQ iV

Scherp private leasetarief

De ŠKODA ENYAQ iV kent aankomend jaar een extra scherp actietarief vanaf € 549 per maand o.b.v. 10.000 kilometer en 48 maanden. U kunt nog eens € 70 per maand besparen op de ENYAQ iV wanneer u gebruik maakt van de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren. Kunt u niet wachten om extra voordelig weg te rijden in de ENYAQ? Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Combineer met SEPP-subsidie

Wanneer u als particulier in een volledig elektrische auto wilt rijden, kunt u in aanmerking komen voor de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP). Vanaf 3 januari 2022 is er nieuw subsidiebudget beschikbaar voor nieuwe elektrische personenauto's. Het bedrag voor 2022 is vastgesteld op € 3350 per elektrische auto. Wanneer u gaat private leasen ontvangt u maandelijks € 70 subsidie. Zo kunt u wegrijden in de ŠKODA ENYAQ vanaf € 479 per maand. Let op: u dient wel zelf subsidieaanvraag in te doen bij de RVO.

SKODA ENYAQ iV

Ontdek de ENYAQ iV

De ENYAQ iV is de eerste volledig elektrische SUV van ŠKODA. Het aantrekkelijke lijnenspel in het exterieur en modieuze design van het interieur zorgt ervoor dat de ENYAQ een zeer geliefd model is geworden. Naast het design kent de ENYAQ nog tal van assistentiesystemen om u zo veilig mogelijk op weg te sturen. Maak kennis met de ruime elektrische SUV van ŠKODA.