skoda accessoires

Korting op Škoda-accessoires

Is jouw Škoda klaar om mee op reis te gaan? Of kun je nog wel extra accessoires gebruiken om comfortabel op reis te gaan? Tot en met 31 augustus profiteer je van extra korting op geselecteerde accessoires bij Škoda. Ga naar de shop om het volledige assortiment te bewonderen en bestel eenvoudig online.

Tot € 140 voordeel op fietsendragers

Škoda-rijders zijn niet alleen dol op hun Škoda, maar ook op fietsen. En voor de mooiste tochten wil je altijd je fiets mee kunnen nemen. Daarom profiteer je nu van tot wel € 140 voordeel op fietsendragers uit de webshop. Neem snel een blik in de shop.

skoda accessoires
Škoda Accessoires

Dakdragers met €100 korting

Wil je meer bagage mee kunnen nemen op vakantie? Of je nu rijdt in een Fabia, Octavia of Karoq. De komende periode zijn alle dakdragers van Škoda verkrijgbaar met een voordeel tot € 100.

Simply Clever artikelen vanaf € 10

Škoda staat alle jaren bekend om de Simply Clever-opties in hun auto's, maar ze hebben ook een flink aantal Simply Clever accessoires, zoals een prullenbak voor in het portier of bagagenetten. Je koopt al verschillende Simply Clever-artikelen vanaf € 10.

actie_simply_clever_items

Korting op wielerartikelen

Škoda is sinds jaren verbonden aan de wielersport. Niet alleen zijn ze officieel sponsor van de Tour de France, maar ook van de Nederlandse ploeg Jumbo-Visma. Vandaar dat je in de webshop van Škoda ook verschillende wielerartikelen kunt kopen. Je steelt al de show in het fietsshirt van Škoda vanaf € 54. 

Fietsaccessoires