Škoda SCALA

Instappen en gaan

Volop Škoda voordeel

Stapt u binnenkort in een nieuwe Škoda? 

Tijdelijk profiteert u bij De Waal van extra veel Škoda Voordeel. Op veel modellen gelden interessante acties. Of u nu kiest voor private lease, koop of voor een zakelijke auto; we hebben altijd een interessante actie voor u. Bekijk hieronder welke acties er gelden.

Een flexibel Škoda maandabonnement

U kunt de Škoda Fabia, Scala en Kamiq ook rijden met een flexibel maandabonnement. Dat werkt heel eenvoudig: neem een abonnement  en geniet voor een all-in bedrag (exclusief brandstof) van alle ruimte, comfort en rijplezier. Het abonnement loopt automatisch door totdat er wordt opgezegd, met een opzegtermijn van één maand. Wat zijn de voordelen van een flexibel maandabonnement?

  • U ontvangt een Škoda in perfecte staat
  • Na 1 maand is uw abonnement maandelijks opzegbaar
  • U kunt snel wegrijden in uw nieuwe Škoda
  • Het maandabonnement is inclusief wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud.
  • Geen BKR registratie
  • Via Euromobill
maandabonnement

Private Lease actietarieven

Vanaf € 369* per maand stapt u in een gloednieuwe Škoda. Met onze scherpe private leasetarieven rijdt u zorgeloos in zo'n avontuurlijke Škoda. Wij regelen onder andere de wegenbelasting, verzekering, het onderhoud en reparaties. U hoeft alleen het voordeligste tankstation uit te zoeken. 

Bekijk hieronder de actiemodellen.

Ruil uw auto in

Wanneer u uw huidige auto inruilt op een nieuwe Škoda, profiteert u tijdelijk van extra veel inruilpremie. Dit inruilvoordeel loopt op tot wel € 2.000. Bent u benieuwd wat u terugkrijgt voor uw auto? 

* Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2023, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.