Web Ready JPG-Škoda Maandabonnement - gamma

All-in maandbedrag vanaf € 479*

Škoda Maandabonnement

  • Zonder BKR-registratie
  • Maandelijks opzegbaar

Wil je zo flexibel mogelijk een auto rijden? En het liefst zo snel mogelijk? Kies dan voor een Škoda Maandabonnement en rijd in een Fabia, Scala of Kamiq in perfecte staat. Maandelijks opzegbaar en zonder BKR-registratie. Door het all-in bedrag hoef je alleen nog maar te denken aan brandstof. Zo ervaar je alle voordelen van een eigen auto, zonder gedoe. Ontdek nu de flexibiliteit van ons maandelijks opzegbare abonnement.

Wat zijn de voordelen?

✔ Snel instappen
✔ Geen BKR-registratie
✔ Rijden voor een vast maandbedrag
✔ Inclusief wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud
✔ Flexibel: Maandelijks kosteloos opzegbaar

Škoda naar keuze

Het flexibele van het maandabonnement start met de mogelijkheid om te kiezen voor een Škoda Fabia, Scala, Kamiq, Octavia Combi en Enyaq iV. Elk model is tot in de puntjes verzorgd en onderhouden, precies zoals een eigen auto ook voelt. Bij het abonnement zijn alle vaste kosten - zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud en pechhulp - plus 1.000 kilometers per maand inbegrepen. Alleen brandstof komt er nog bij. 

Na een maand kosteloos opzegbaar

Het flexibele maandabonnement wordt, zonder dat daar een BKR-registratie nodig is, afgesloten en loopt door totdat er wordt opgezegd, met een opzegtermijn van één maand. 

Hoe werkt het?

1. Laat je gegevens achter via het aanvraagformulier en wij nemen binnen een paar uur telefonisch contact met je op.

2. Sluit de overeenkomst. Je zet een handtekening onder de afgestemde overeenkomst en je Škoda wordt direct rijklaar gemaakt.

3. Levering van je Škoda. Je kiest zelf het aflevermoment en de auto staat klaar bij jouw Škoda dealer: De Waal Autogroep.

4. Maandelijks kosteloos opzegbaar. Het abonnement wordt maandelijks automatisch verlengd, maar je kunt hem te allen tijde opzeggen.

Astrid

Start uw aanvraag

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 2 uur (binnen onze openingstijden) contact met je op.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kilometer mag ik rijden?

Maandelijks zijn er 1.000 kilometers inbegrepen in je contract. Rijd je meer? Dan betaal je achteraf € 0,18 cent extra per gereden kilometer. Tussentijds nemen we contact met je op over de kilometerstand. Valt het aantal kilometers vaker hoger uit dan 1.000 kilometer? Dan denken we met je mee over een eventuele contractwijziging. Zo voorkom je achteraf extra kosten.

Ik heb een eigen onderneming, kan ik ook kiezen voor een flexibel contract?

Het flexibele abonnement vanaf 1 maand is er voor de particulier rijder. Uiteraard zijn woon-werk kilometers toegestaan.

Mogen anderen rijden in mijn Škoda?

Het is niet toegestaan de auto uit te lenen aan iemand anders. Mocht je op een lange rit toch een keer willen afwisselen is dit toegestaan mits je zelf op de bijrijders stoel aanwezig bent. Je blijft hoofdverantwoordelijk voor eventuele schade/ongevallen.

Wat betekent flexibel rijden?

Je rijdt, net als bij Private Lease, voor een vast all-in bedrag per maand in een Škoda. Het voordeel van een flexibel contract (Maandabonnement) is dat je maandelijks kunt opzeggen. Je zit niet vast aan langlopend contract.

Wat is het verschil met Private Lease?

Als je kiest voor Private Lease, stap je in een nieuwe Škoda voor een vaste periode van 24, 36 of 48 maanden. Kies je voor het Maandabonnement, dan stap je snel in een Škoda Fabia, Scala of Kamiq in perfecte staat en zit je niet vast aan langlopend contract. Je kunt maandelijks kosteloos opzeggen.

Wat zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van deze vorm van rijden?

Je bent ouder dan 21 en hebt ten minste 1 jaar een in Nederland geldig rijbewijs. Euromobil doet een screening a.d.h.v. je persoonsgegevens en ID documenten (vergelijkbaar met een verzekering).

Aan welke kosten moet ik denken?

Als je kiest voor een flexibel contract, stap je al in een Škoda vanaf € 419 per maand. Inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud bij jouw Škoda dealer. Dit betekent dat je naast het maandbedrag, alleen nog aan brandstof hoeft te denken.

* Getoonde tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.000 vrije km’s per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de eerste maand maandelijks kosteloos op te zeggen. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken.