Header mobiel

Profiteer van onze super acties!

Škoda Super Sale

Het is Škoda Super Sale! Dat betekent dat u volop profiteert wanneer u een nieuwe Škoda aanschaft bij De Waal. Zo krijgt u van ons € 20 extra korting per maand bij private lease, verhogen we inruilpremies met € 1.000 en krijgt u flinke korting op een DSG automaat bij de Kodiaq. Wilt u alle acties bekijken van onze Škoda Super Sale? Lees dan snel verder!

Profiteer van ons scherpe aanbod!

Hieronder een greep uit onze acties tijdens de Škoda Super Sale! Vraag snel uw offerte aan en profiteer van duizenden euro's voordeel op een nieuwe Škoda. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden.

Kies uw voordeel

Super scherp in de Kamiq of Kodiaq

De inruilpremie op de Kamiq en de Kodiaq is wel € 2.000.

Wilt u liever private leasen? Dan krijgt u € 20 korting per maand op de toch al scherpe actietarieven van onze voorraadmodellen. 

En als laatste kunt u ook nog kiezen voor 50% korting op een DSG automaat bij een Kodiaq. Dat betekent dat u alleen in maart slechts € 1.250 betaalt voor zo'n automaat. 

Vraag bij uw verkoopadviseur naar de voorwaarden.

Actie banner - Kamiq en Karoq
Actie banner - Enyaq

Stap over op elektrisch!

Škoda Enyaq

Wilt u overstappen op een elektrische auto? Dan is het tijdens de Škoda Super Sale extra aantrekkelijk om in de Enyaq iV te stappen! Op alle nieuwe Enyaq's uit onze voorraad geldt namelijk € 3.000 inruilpremie. Daarnaast krijgt u óók nog een gratis rijtraining van ons. Hiermee leert u hoe u zo efficiënt mogelijk kunt rijden in een elektrische auto. Da's mooi meegenomen! 

Cadeautje!

Say Watt?!

In samenwerking met ALMN bieden wij u een GRATIS laadpaal aan wanneer u een operational lease contract afsluit voor een Škoda Enyaq iV. Via Ecoleon bieden wij u een laadpaal t.w.v. € 1.000 (excl. BTW) aan. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden.

Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en is alleen geldig voor nieuwe klanten.

Actie banner - Laadpaal
Actie banner - occasions

€ 500 inruilpremie op geselecteerde Škoda occasions

Ook onze Škoda occasions zijn natuurlijk extra aantrekkelijk tijdens de actie. We hebben namelijk € 500 inruilpremie op een selectie van onze occasions. Bekijk snel de actievoorraad. Wilt u alvast uw huidige auto laten taxeren? Dat doen wij gratis voor u. Klik op de knop!

Fris het voorjaar in

Zin in het voorjaar

Nog even en niet alleen de lente draait weer op volle toeren, maar ook uw airco. Met de aircocheck van Škoda weet u binnen 15 minuten of de airco van uw auto nog goed werkt of dat hij aan een onderhoudsbeurt toe is.

En heeft u al gedacht aan de bandenwissel? Het is namelijk zo ver! Uw winterbanden mogen weer plaatsmaken voor zomerbanden. 

Plan uw bandenwissel of aircocheck via de button.

Large JPG-Voorjaarscampagne 2023_accessoires

Onze actuele voorraad

*Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden van de acties.