Winter Deals - 02

Škoda Winter Deals

Tot € 5.200 wintervoordeel

Stap deze winter met véél voordeel in een nieuwe Škoda! Profiteer van flinke inruilpremies of kies een aantrekkelijke financiering. Je rijdt direct weg!

We hebben altijd een model dat super aansluit op jouw wensen. Wacht niet te lang want  op = op!

Vanaf € 23.490

De Škoda Fabia

Kan een Škoda Fabia nog voordeliger?! Wel bij De Waal! Wanneer je je huidige auto inruilt op een Fabia ontvang je maar liefst € 1.000 inruilpremie. Kies je liever voor financieren? Dan betaal je slechts € 271 per maand1. Stap nog snel in de Fabia voor het te laat is. Benieuwd naar wat je voor je huidige auto krijgt? Klik op de button voor een persoonlijk inruilvoorstel.

Winter Deals - 03
Winter Deals - 04

Vanaf € 26.490

De Škoda Scala

Op de Škoda Scala geldt een flinke inruilpremie van wel € 1.000. We taxeren jouw huidige auto graag. Klik op de button om een inruilvoorstel te ontvangen. Wil je liever financieren? Dan betaal je slechts € 234 per maand1. Bekijk hier wat de voordelen van financieren zijn. 

Vanaf € 28.490

De Škoda Kamiq

Ruil je jouw huidige auto binnenkort in op deze compacte SUV? Dan profiteer je van maar liefst € 2.000 inruilpremie. We maken graag een inruilvoorstel voor je via de onderstaande button. Wanneer je kiest voor huurkoop, betaal je een vast bedrag per maand voor een looptijd van 60 maanden. Daarna is de Kamiq van jou! Je stapt in vanaf € 271 per maand1.

Winter Deals - 05
Winter Deals - 06

Vanaf € 36.990

De Škoda Karoq

Kies de sportieve uitstraling van de Škoda Karoq. Profiteer van wel € 1.000 inruilpremie. We maken graag een inruilvoorstel voor je via de onderstaande button. Wanneer je kiest voor huurkoop, betaal je een vast bedrag per maand voor een looptijd van 60 maanden. Aan het einde van de looptijd is de Karoq volledig jouw bezit! Je stapt in vanaf € 408 per maand1.

Onze actuele voorraad

geld-lenen-kost-geld

1 Financiering is op basis van een looptijd van 60 maanden en een jaarlijks rentepercentage van 7,99%.