Zomercheck

Check op 20 essentiële punten

ŠKODA Zomervoordeel

Het is de start van de zomer en daarmee een goed moment om uw auto te laten controleren op essentiële punten om de zomer door te komen. Zo is uw ŠKODA altijd voorbereid voor een (lange) rit richting de zon. Ga de komende periode voor een zomercheck, aircocheck of bekijk het voordeel op verschillende accessoires.

Zomercheck voor € 20

Gaat u binnenkort op vakantie met uw ŠKODA? Of is uw ŠKODA toe aan een check na alle veilige kilometers van afgelopen jaar? Ga dan voor de ŠKODA Zomercheck. Uw ŠKODA wordt gecontroleerd op 20 punten om zorgeloos door de zomer te rijden. Maak direct uw afspraak in onze werkplaatsplanner.

skoda zomercheck
skoda bandenwissel

Bandenwissel vanaf € 39

Rijdt u nog op uw winterbanden? Dan kunt u de komende tijd uw winterbanden wisselen naar zomerbanden vanaf slechts € 39. Winterbanden presteren onder zomerse omstandigheden minder goed, waardoor ook uw auto meer brandstof vraagt. Ruil daarom snel over op zomerbanden. Plan via de online werkplaatsplanner gemakkelijk een afspraak.

Aircoservice vanaf € 139

Het liefst wilt u de gehele zomer lang genieten van een frisse airconditioning. Om ervoor te zorgen dat u geen last heeft van vreemde geurtjes, schimmels en bacteriën is het belangrijk om uw airco goed te laten onderhoud. Plan daarom naast de Zomercheck ook een airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling t.w.v. € 139. Zo koelt uw ŠKODA erna weer als nieuw en kunt u direct richting de zon.

skoda airco onderhoud
skoda accessoires

Extra korting op zomerse accessoires

De komende zomer profiteert u van extra voordeel op de toch al scherp geprijsde accessoires van ŠKODA. Ontvang tot € 130 voordeel op een Thule-fietsdrager of tot 75% korting op ŠKODA wielerkleding. Bekijk het afgeprijsde aanbod van de accessoires nu in de webshop.