skoda tourvoordeel karoq

Tourvoordeel: Korting op ŠKODA-accessoires

Voordeel op fietsendragers

Lange ritten in uw ŠKODA worden nog leuker als u uw fietsen mee kunt nemen. Vandaar dat u tot en met 31 augustus profiteert van extra korting op verschillende fietsendragers. De Thule Velocompact 924 is al verkrijgbaar vanaf € 449. Uw voordeel loopt hierbij op tot € 90. Bekijk het totale aanbod aan fietsendragers in de ŠKODA webshop.

skoda tourvoordeel fietsendrager 1700x956
dakdragers 1700x956

Dakdragers voor € 199

Wilt u meer bagage mee kunnen nemen voor op vakantie? Of u nu rijdt in een FABIA, OCTAVIA of KAROQ. De komende periode zijn alle dakdragers van ŠKODA verkrijgbaar voor slechts € 199.

20% korting op Simply Clever artikelen

ŠKODA staat alle jaren bekend om de Simply Clever-opties in hun auto's, maar ze hebben ook een flink aantal Simply Clever accessoires, zoals een prullenbak voor in het portier of bagagenetten. Tot eind augustus ontvangt u 20% korting op alle Simply Clever artikelen.

skoda bagagenetten 1700x956
skoda dakkoffers tourvoordeel 1700x956

€ 100 voordeel op dakkoffers

Heeft u al een dakdrager, maar nog geen dakkoffer? Ook deze zijn de komende periode extra scherp geprijsd. Met een inhoud van 380 liter heeft u meer dan ruimte genoeg voor alle vakantiespullen. Het voordeel loopt op tot € 100. De dakkoffers zijn nu verkrijgbaar vanaf € 375.

zonwering 1700x956

25% korting op zonwering

In de zomermaanden laat de zon zich meer dan genoeg zien. Om u te beschermen tegen het felle zonlicht is nu ook het gehele zonwering assortiment afgeprijsd met 25% korting. Bekijk direct het gehele zonweringassortiment van ŠKODA.

Korting op wielerartikelen

ŠKODA is sinds jaren verbonden aan de wielersport. Niet alleen zijn ze officieel sponsor van de Tour de France, maar ook van de Nederlandse ploeg Jumbo-Visma. Vandaar dat u in de webshop van ŠKODA ook verschillende wielerartikelen kunt kopen. Zo ontvangt u rondom de Tour 20% korting op shirts, jacks, broeken en bidons. Daarnaast krijgt u ook nog een 75% korting op de groene trui van voorgaande edities.

skoda wielerkleding 1700x956