Volkswagen Business-modellen Acties

Voordelige prijs, lage bijtelling

De Business-modellen van Volkswagen

Korting oplopend tot € 3.000.

Luxe voor de zakelijke rijder

Speciaal voor alle zakelijke rijders heeft Volkswagen de Business- en Business R-uitvoeringen samengesteld. Ze bieden alle opties die u als zakelijke rijder wenst en zijn extra scherp geprijsd. De Business-uitvoeringen zijn standaard voorzien van het Executive pakket en Adaptive Cruise Control. De ErgoComfort-stoelen en verwarmbare voorruit op de meeste actiemodellen maken het leven een stuk comfortabeler. Ook deze luxe ervaren? Ga dan voor de Tiguan Allspace, Passat Variant, Arteon óf een van de andere modellen. Standaard op alle Business- en Business R-modellen zit het Executive pakket en Adaptive Cruise Control.

Volkswagen Business-modellen Actie

Executive pakket

Dit pakket biedt slimme comfortabele features, zoals een volledig geïntegreerd navigatiesysteem, dat dankzij We-Connect Services altijd met internet is verbonden. Met Apple CarPlay bedient u de populairste apps van uw smartphone op het scherm, zodat u oog kunt houden voor de weg. Het diefstalalarm maakt het Executive pakket compleet.

Adaptive Cruise Control

Cruise control is prettig, maar op drukke wegen werkt het niet optimaal. Om voldoende afstand te houden, moet u vaak remmen wat het rijden alsnog onrustig of onveilig kan maken. Daarom heeft Volkswagen Adaptive Cruise Control. Dat houdt automatisch voldoende afstand tot uw voorliggers – wel zo veilig en comfortabel. (Adaptive Cruise Control is niet standaard bij de Polo 1.0 MPI met 80 pk.)

Volkswagen Business-modellen Actie

Onze favoriete Business modellen

De verschillen

Business 

De Business-modellen zijn uitgerust met alle opties die u als zakelijke rijder wenst, maar tegen een voordeligere prijs en dus gunstige bijtelling. Standaard zijn de Business-modellen uitgerust met onder andere:

  • Adaptive Cruise Control
  • Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay en diefstalalarm)
  • Multimediasysteem 'Discover Media'

De verschillen

Business R

De Business R-modellen doen nog een schepje bovenop de luxe van Business.

  • Adaptive Cruise Control
  • Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay en diefstalalarm)
  • Multimediasysteem 'Discover Media'
  • R-Line exterieurpakket (inclusief R-Line bumpers, lichtmetalen velgen en R-Line dorpels)
  • Voor de Golf en Passat: R-Line interieur- en exterieurpakket

Heel veel opties en lage leasekosten

Leasen of kopen is nu wel heel aantrekkelijk. Zo zijn de Business-modellen extra rijk uitgerust én profiteert u van business-voordeel tot maar liefst € 3.000. Zo blijft de aanschafprijs en dus ook de bijtelling extra laag. Of u de nieuwe Volkswagen nou least of niet: u profiteert sowieso van duizenden euro's Business-voordeel. Kies daarom direct het model dat bij u past. Kiest u voor zakelijk rijden in een Business of Business R?

Veelgestelde vragen

Komt u er niet uit? Kijk of uw antwoord hiertussen staat. Hebben wij uw vraag hier niet mee kunnen beantwoorden? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag verder.

Waarom is juist een Business-model zo’n geschikte leaseauto?

Als zakelijke rijder maakt u jaarlijks heel wat kilometers op de weg. Om dit goed vol te kunnen houden, moeten uw autoritten zo comfortabel mogelijk zijn. De Business-modellen zijn hier speciaal voor samengesteld, met onder meer Adaptive Cruise Control, parkeersensoren, een navigatiesysteem en Car-Net.

Waarom zijn de leasekosten van de Business-modellen zo gunstig?

De Business-modellen zijn extra luxe uitgerust, maar de meerprijs is minimaal. Dat zorgt voor een scherp leasetarief. De bescheiden meerprijs houdt ook de fiscale waarde laag, waardoor u weinig bijtelling betaalt. Zo profiteert u iedere zakelijke kilometer van maximaal comfort en gunstige kosten. Dat is slim zakendoen.

Hoe is het bijtellingsvoordeel berekend?

Cataloguswaarde (= fiscale waarde) x bijtellingspercentage x belastingschijf / 12 maanden = maandelijkse bijtelling obv 37,35% belasting)

Zijn de Business- en Business R-modellen leverbaar met automaat?

Ieder model heeft een of meerdere Business- of Business R-uitvoeringen die verkrijgbaar zijn met een comfortabele en energiezuinige DSG-automaat. Op de Passat, de Passat Variant en Arteon is een DSG-automaat zelfs gratis.

Wat zijn de voordelen van een DSG-automaat?

DSG staat voor Direct Shift Gear. Dit is een energiezuinige versnellingsbak die in een fractie van een seconde automatisch schakelt, zonder dat de aandrijvende kracht wordt onderbroken. Met deze comfortabele transmissie bespaart u bovendien 10% op uw brandstofverbruik.

Welke leasevorm is voor mij het voordeligst?

Als u een auto zakelijk gaat rijden, zijn er meerdere mogelijkheden. Wat voor u het meest voordelig is, hangt van uw situatie af. Bent u werknemer, ondernemer, zzp’er? Ook als u wilt leasen, zijn er verschillende vormen, zoals Full Operational Lease of Financial Lease. Ontdek wat het beste bij u past met de slimme tool op Volkswagen Zakelijk. Of neem voor een persoonlijk advies contact met ons op.

Wat zijn de actievoorwaarden?

De actie op de Business-modellen is geldig van 01-08-2022 tot en met 30-09-2022