Volkswagen IdBuzz header

Ontmoet 'm bij De Waal

ID.Buzz Sneak Preview

Vrijdag 27 mei bij De Waal in Tiel

Maak kennis met de terugkerende icoon

Eindelijk is het zover: de ID. Buzz komt eraan. En nog ruim vóór de officiële introductie kun jij ‘m al bij ons in de showroom ontmoeten. U bent van harte uitgenodigd voor een exclusieve Sneak Preview van de nieuwe elektrische ID. Buzz én ID. Buzz Cargo. De sneak preview vindt plaats op vrijdag 27 mei bij De Waal Autogroep in Tiel. Via de link kunt u zich aanmelden voor het event. Zien wij u dan?

Ontdek de Volkswagen ID. Buzz

De Volkswagen ID. Buzz is de moderne en volledig elektrische variant op de iconische T1. Op 9 maart onthulde Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens de gloednieuwe ID. Buzz en ID. Buzz Cargo. De nieuwste aanwinst van de ID.-Family draagt bij aan de emissieloze toekomst van het Duitse merk. De gelijkenissen met de iconische Volkswagen T1 kwamen al naar voren bij de conceptversie van de ID. Buzz, maar het exterieur van de ID. Buzz brengt u nog steeds terug naar vervlogen tijden. Toch kent de ID. Buzz genoeg technische innovaties om ook in de huidige tijd mee te gaan. 

Ga voor de ID. Buzz Cargo

De volledig elektrische ID. Buzz kent ook een Cargo-variant. De elektrische bedrijfswagen kent dezelfde technologieën en kenmerkende design als de personenbus. Toch blijft het een echte bedrijfswagens met een laadvermogen van maar liefst 650 kg en laadvolume van 3,9m³. Wilt u zelf ontdekken hoe ruim de nieuwe ID. Buzz Cargo is? Meld u dan direct aan voor de sneak preview! 

Meld u hier aan voor het ID. Buzz Preview event