Volkswagen Taigo header

Private lease de Taigo vanaf € 449 per maand

De Volkswagen Taigo is het nieuwste telg van de Volkswagen-familie. De sportieve SUV-Coupé wordt gekenmerkt door de aflopende daklijn en sportieve design. Daarbij weet de Volkswagen Taigo alsnog voldoende ruimte te bieden, wat je van een SUV gewend bent. Bij De Waal Autogroep profiteer je van een extra scherp private leasetarief. Voor slechts € 449 per maand rijd je rond in de gloednieuwe Taigo.

Uitrusting van de Volkswagen Taigo

De Volkswagen Taigo heeft genoeg te bieden voor elke bestuurder. Aan veiligheid geen gebrek met vermoeidheidsherkenning, Lane Assist en Front Assist met City Emergency Braking. Optioneel is de Taigo uit te rusten met IQ.Drive Travel Assist waardoor je semi-autonoom kunt rijden. Verder is het dashboard afgewerkt met een digital cockpit en 15,5 cm groot infotainmentsysteem. Het digitale cockpit brengt alle details eenvoudig inzichtelijk kort achter het stuur.

Betoverend exterieur

De krachtige voorkant kent veel gelijkenissen met de brede stoere voorkant van de T-Cross en T-Roc, afgewerkt met twee LED Matrix koplampen. Over de gehele breedte van de neus loopt ook een een strakke LED-strip. Natuurlijk valt aan de achterkant de aflopende daklijn op, maar de sportiviteit zit 'm ook in de lange achterspoiler. Verder kent de Taigo een forse en hoekige achterkant waardoor de breedte nog maar eens wordt benadrukt. Over de gehele achterkant loopt ook de LED-verlichting.

De Waal Autogroep Volkwagen Taigo cross over

Vraag je persoonlijke offerte aan

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease