Volkswagen Taigo header

Nu met € 20 extra voordeel p/m

Private lease de Taigo vanaf € 379 per maand

De Volkswagen Taigo is het nieuwste telg van de Volkswagen-familie. De sportieve SUV-Coupé wordt gekenmerkt door de aflopende daklijn en sportieve design. Daarbij weet de Volkswagen Taigo alsnog voldoende ruimte te bieden, wat u van een SUV gewend bent. Bij De Waal Autogroep profiteert u van een extra scherp private leasetarief. Voor slechts € 379 per maand rijdt u rond in de gloednieuwe Taigo.

Uitrusting van de Volkswagen Taigo

De Volkswagen Taigo heeft genoeg te bieden voor elke bestuurder. Aan veiligheid geen gebrek met vermoeidheidsherkenning, Lane Assist en Front Assist met City Emergency Braking. Optioneel is de Taigo uit te rusten met IQ.Drive Travel Assist waardoor u semi-autonoom kunt rijden. Verder is het dashboard afgewerkt met een digital cockpit en 15,5 cm groot infotainmentsysteem. Het digitale cockpit brengt alle details eenvoudig inzichtelijk kort achter het stuur.

Betoverend exterieur

De krachtige voorkant kent veel gelijkenissen met de brede stoere voorkant van de T-Cross en T-Roc, afgewerkt met twee LED Matrix koplampen. Over de gehele breedte van de neus loopt ook een een strakke LED-strip. Natuurlijk valt aan de achterkant de aflopende daklijn op, maar de sportiviteit zit 'm ook in de lange achterspoiler. Verder kent de Taigo een forse en hoekige achterkant waardoor de breedte nog maar eens wordt benadrukt. Over de gehele achterkant loopt ook de LED-verlichting.

De Waal Autogroep Volkwagen Taigo cross over

Vraag uw persoonlijke offerte aan