Volkswagen Polo

Nu € 43 extra voordeel per maand

Private lease de Polo Life vanaf € 359 per maand

Een gloednieuw design, rijke uitrusting en bijzonder scherp private lease tarief. Dat is de Volkswagen Polo Life. De basisuitvoering van de Volkswagen Polo is al verkrijgbaar vanaf € 329 per maand. Maar gaat u voor een rijkere uitrusting, dan rijdt u al voor € 359 per maand in de Polo Life (o.b.v. 60 maanden en 10.000 km). Dat betekent maar liefst € 20 voordeel per maand en daarmee vindt u de Polo Life nergens voordeliger. 

Rijke uitrusting van Polo Life

Standaard is de Polo Life al rijk uitgerust, maar de Polo Life is van alle gemakken voorzien om u zo comfortabel mogelijk op weg te sturen. Zo is de Polo Life voorzien van het IQ.Drive pakket waardoor u semi-autonoom kunt rijden. Maar de Life-uitvoering kent ook nog 15" velgen, Digital Cockpit en We Connect app. Speciaal voor u voegen wij daar Park Distance Control aan toe. Zo ervaart u ook tijdens het parkeren het comfort van de Polo Life. Heeft u interesse in de Polo Life? Vraag dan geheel vrijblijvend uw offerte aan.

Sterk vernieuwd design

Heeft de rijke uitrusting van de Polo Life u nog niet betoverd? Dan doet het prachtige vernieuwde design dat wel. Het gestroomlijnde design en bijzondere accenten maken de Polo namelijk al een opvallende verschijning. Zeker de IQ.Light LED Matrix koplampverlichting, optionele LED-lichtstrip en sportieve achterspoiler springen al snel in het oog. Wilt u meer zien van de Volkswagen Polo? Bekijk meer informatie op de modelpagina en vraag daar uw vrijblijvende offerte aan.

Greep uit onze voorraad

Rijdt u binnenkort in een nieuwe Volkswagen Polo? Bekijk hieronder onze huidige voorraad aan Volkswagen Polo's.