Private lease voordeel Volkswagen

Helemaal van u

Private lease voordeel

Gaat u binnenkort private leasen?

Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in uw Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen. U hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken. En geen zorgen bij werkloosheid: in de meeste gevallen beëindigt u uw contract kosteloos. Kies uw favoriete model en rijd binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen!

Volkswagen Polo

Voordelige Polo

De Volkswagen Polo is één van de meest iconische modellen van Volkswagen en nog altijd erg geliefd. U rijdt de Polo Comfortline, met zuinige 1.0 TSI motor, voor slechts € 329 per maand. Om u zo comfortabel mogelijk te laten rijden in deze Polo is hij rijk uitgerust met o.a. Front Assist, LED-dagrijverlichting en City Emergency Braking. Wilt u liever in de Life-uitvoering rijden? U rijdt al weg vanaf € 359 per maand in de Polo Life. Dat betekent € 20 extra korting per maand.

Gloednieuwe Volkswagen Taigo

Volkswagen onthulde onlangs een gloednieuwe cross-over, de Volkswagen Taigo. De nieuwe Taigo was al enige tijd te bestellen, maar vanaf heden is de nieuwste aanwinst van Volkswagen ook te private leasen. De Life-uitvoering is voorzien van Adaptive Cruise Control, Digital Cockpit en IQ.Drive pakket, waardoor u semi-autonoom kunt rijden. De komende weken is de Taigo Life extra voordelig vanaf € 379 per maand. 

Exterieur VW Taigo
Volkswagen T-Cross

Geliefde T-Cross

De Volkswagen T-Cross is de compacte SUV van Volkswagen met sportieve en robuuste looks. De 16" lichtmetalen velgen, grote grille en LED-verlichting zorgen ervoor dat de T-Cross echt een blikvanger is. Gecombineerd met een strak interieur en handige features als Adaptive Cruise Control maakt het dat de T-Cross een geweldige auto is. U rijdt al in de Volkswagen T-Cross voor € 409 per maand.

Gloednieuwe Volkswagen T-Roc

Speciaal voor het 75 jarig bestaan van Volkswagen in Nederland, kunt u komende periode een unieke Volkswagen T-Roc private leasen bij De Waal Autogroep. Voor € 459 per maand rijdt u weg in de speciale T-Roc Edition 75 met onder andere 17" velgen 'Valencia', Digital Cockpit Pro, achteruitrijcamera en '75 Edition'-badges. Gaat u voor de gloednieuwe T-Roc?

Header_Volkswagen_TRoc_nieuw
Volkswagen volledig elektrisch

Volledig elektrische ID.3

De 100% elektrische Volkswagen ID.3 is tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het populaire model binnen de ID.-Family kent een ruime uitrusting met LED-koplampverlichting, 18" velgen, Digital Cockpit en parkeersensoren. U rijdt de Volkswagen ID.3 al voor 599 per maand. Vanaf 3 januari kunt u voor elektrische personenauto's subsidie aanvragen (SEPP). Hiermee verlaagt u het maandtarief tot € 529 per maand

Volledig elektrische ID.4

De 100% elektrische Volkswagen ID.4 private leaset al voor 619 per maand. Vanaf 3 januari kunt u voor elektrische personenauto's subsidie aanvragen (SEPP). Hiermee verlaagt u het maandtarief tot € 549 per maand. De ID.4 Pro is uitgerust met 19" velgen, Lane Assist en Adaptive Cruise Control en een actieradius van 520 kilometer (WLTP). Met deze elektrische SUV gaat u zonder zorgen en vol met comfort de weg op.

Volkswagen ID.4