Private lease voordeel Volkswagen

Helemaal van u

Private lease voordeel

Gaat u binnenkort private leasen?

Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in uw Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen. U hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken. En geen zorgen bij werkloosheid: in de meeste gevallen beëindigt u uw contract kosteloos. Kies uw favoriete model en rijd binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen!

Volkswagen Polo

Voordelige Polo

De Volkswagen Polo is één van de meest iconische modellen van Volkswagen en nog altijd erg geliefd. U rijdt de Polo Comfortline, met zuinige 1.0 TSI motor, voor slechts € 329 per maand. Om u zo comfortabel mogelijk te laten rijden in deze Polo is hij rijk uitgerust met o.a. Front Assist, LED-dagrijverlichting en City Emergency Braking.

Gloednieuwe Golf Variant

Als we het over iconische modellen hebben, kan de Volkswagen Golf natuurlijk niet ontbreken. De achtste generatie van het succesmodel kwam dit jaar op de markt en is nu al succesvol. In navolging van de Golf 8, kwam ook de nieuwe generatie van de Golf Variant op de markt. De Golf Variant is uitgerust met innovatieve features als Digital Cockpit, Lane- en Front Assist om u zo veilig mogelijk de weg op te laten gaan. De komende weken is de Golf Variant extra voordelig vanaf € 439 per maand.

Golf Variant R-Line
Volkswagen T-Cross

Geliefde T-Cross

De Volkswagen T-Cross is de compacte SUV van Volkswagen met sportieve en robuuste looks. De 16" lichtmetalen velgen, grote grille en LED-verlichting zorgen ervoor dat de T-Cross echt een blikvanger is. Gecombineerd met een strak interieur en handige features als Adaptive Cruise Control maakt het dat de T-Cross een geweldige auto is. U rijdt al in de Volkswagen T-Cross voor € 399 per maand.