Private lease voordeel Volkswagen

Helemaal van u

Private lease voordeel

Gaat u binnenkort private leasen?

Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in uw Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen. U hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken. En geen zorgen bij werkloosheid: in de meeste gevallen beëindigt u uw contract kosteloos. Kies uw favoriete model en rijd binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen!

Volkswagen Polo

Voordelige Polo

De Volkswagen Polo is één van de meest iconische modellen van Volkswagen en nog altijd erg geliefd. U rijdt de Polo Comfortline, met zuinige 1.0 TSI motor, voor slechts € 449 per maand. Om u zo comfortabel mogelijk te laten rijden in deze Polo is hij rijk uitgerust met o.a. Front Assist, LED-dagrijverlichting en City Emergency Braking. Wilt u liever in de Life-uitvoering rijden? U rijdt al weg vanaf € 489 per maand in de Polo Life.

Gloednieuwe Volkswagen Taigo

Volkswagen onthulde onlangs een gloednieuwe cross-over, de Volkswagen Taigo. De nieuwe Taigo was al enige tijd te bestellen, maar vanaf heden is de nieuwste aanwinst van Volkswagen ook te private leasen. De Life-uitvoering is voorzien van Adaptive Cruise Control, Digital Cockpit en IQ.Drive pakket, waardoor u semi-autonoom kunt rijden. De komende weken is de Taigo Life extra voordelig vanaf € 479 per maand. 

Exterieur VW Taigo
Volkswagen T-Cross

Geliefde T-Cross

De Volkswagen T-Cross is de compacte SUV van Volkswagen met sportieve en robuuste looks. De 16" lichtmetalen velgen, grote grille en LED-verlichting zorgen ervoor dat de T-Cross echt een blikvanger is. Gecombineerd met een strak interieur en handige features als Adaptive Cruise Control maakt het dat de T-Cross een geweldige auto is. U rijdt al in de Volkswagen T-Cross voor € 509 per maand.

Gloednieuwe Volkswagen T-Roc

Speciaal voor het 75 jarig bestaan van Volkswagen in Nederland, kunt u komende periode een unieke Volkswagen T-Roc private leasen bij De Waal Autogroep. Voor € 499 per maand rijdt u weg in de speciale T-Roc Edition 75 met onder andere 17" velgen 'Valencia', Digital Cockpit Pro, achteruitrijcamera en '75 Edition'-badges. Gaat u voor de gloednieuwe T-Roc?

Header_Volkswagen_TRoc_nieuw
Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease