Header Mobiel

Hurry up!

Volkswagen up! = up!

De allerlaatste nieuwe up's uit voorraad

Hoe groots kan een compacte auto zijn!? De Volkswagen up! kun je op de kleinste parkeerplekken kwijt maar toch is het één van de ruimste en kleurrijkste in z'n klasse. Je kunt prima met drie passagiers en wat bagage op pad, zonder dat je je knieën in je nek moet vouwen. 

De up! wordt niet meer gebouwd en is alleen nog beschikbaar uit voorraad. Stap snel en voordelig in vanaf € 356 p/m of € 19.495. Bekijk onze acties hieronder.

Kopen of leasen? It's up to you!

Kies de optie die het beste bij je past. Je kunt een up! kopen, financieren of leasen. Bekijk hieronder alle tarieven.

Dit is de allerlaatste kans om voordelig in een nieuwe Volkswagen up! te stappen. Deze kleine Volkswagen verdwijnt namelijk uit het modellengamma. Daarom heeft De Waal er extra veel ingekocht én deze extra scherp geprijsd.

Voor welke kleur ga jij? Bekijk de video en ontdek de up!

up=up_video_afbeelding
Actie afbeelding - Private Lease

Messcherp actietarief

Private lease de up! vanaf € 339 p/m*

Vanaf slechts € 339 p/m (o.b.v. 60 maanden en 10.000km/jaar) stap je in de up!. Standaard is deze up! uitgerust met DAB radio, LED dagrijverlichting en smartphone integratie. Wees er snel bij want up=up

Kies je voor deze stadsauto in hart en nieren? Ervaar zijn volwassen rijgedrag en verrassende ruimte zelf.

Instappen en gaan!

Koop 'm vanaf € 19.495

Kies je voor kopen? Je stapt al in vanaf € 19.495!  De up! is niet alleen slim in zijn ruimte, maar ook in zijn functies. 

Je kunt gewoon je smartphone als navigatie- en multimediasysteem gebruiken. Download de Maps & More app, zet je telefoon in de standaard en laat 'm één worden met de auto. 

Actie afbeelding - Kopen
Actie afbeeldingen inruilpremie

Inruilen maar!

€ 1.000 inruilpremie

Bij aanschaf van een Volkswagen up!, profiteer je nu van maar liefst € 1.000 inruilpremie. Ruil je huidige voertuig in en mis de kans niet om te upgraden naar een nieuwe Volkswagen up! uit voorraad. Bezoek onze showroom en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit van de Volkswagen up! 

Houd je spaargeld op je rekening

Financier 'm vanaf € 231 p/m**

Wil je liever financieren? Dan rijd je de komende jaren voor een vast laag bedrag per maand in je up! Aan het einde van het contract is de auto helemaal van jou. Ideaal!

Het financieren van nieuwe auto is helemaal niet zo ongebruikelijk als wordt gedacht. Een financiering voor jouw up! is dé oplossing als je je spaargeld liever onaangeroerd laat en geen financiële bokkesprongen wil maken. Zodra je ervoor kiest om te lenen, betaal je een vast bedrag per maand. Zo weet je waar je de komende jaren financieel aan toe bent.

Actie afbeelding - Financieren
Actie afbeelding - Zakelijk

Ook voor de zakelijke rijders!

Vast tarief per maand, all in

Altijd en overal connected en zorgeloos op pad. Wanneer je ervoor kiest om de Volkswagen up! via een zakelijk leasecontract te rijden, profiteer je van hoogstaande service. Je betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van de bedrijfsauto, alleen de brandstofkosten regel je zelf. Je kunt zowel de financiering als het beheer van jouw Volkswagen up! bij ons onder brengen. Iets voor jou? Je stapt in vanaf € 269 per maand**, o.b.v. financial lease met een looptijd van 60 maanden.

Onze actuele voorraad

Disclaimer Private Lease Keurmerk

*De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease
geld-lenen-kost-geld

**Financiering is op basis van een looptijd van 60 maanden en een jaarlijks rentepercentage van 9,99%. 

***Financial lease is op basis van een een contantprijs van € 19.495, rentepercentage van 7,99%, een aanbetaling van € 4.873 en een slottermijn van € 5.848.