Header Mobiel

Hurry up!

Volkswagen up! = up!

De allerlaatste nieuwe up's uit voorraad

Hoe groots kan een compacte auto zijn!? De Volkswagen up! kunt u op de kleinste parkeerplekken kwijt maar toch is het één van de ruimste en kleurrijkste in z'n klasse. U kunt prima met drie passagiers en wat bagage op pad, zonder dat u uw knieën in uw nek moet vouwen. 

De up! wordt niet meer gebouwd en is alleen nog beschikbaar uit voorraad. Stapt u nog snel en heel voordelig in? Bekijk dan onze acties hieronder.

Kopen of leasen? It's up to you!

Kies de optie die het beste bij u past. U kunt een up! kopen, financieren of leasen. Bekijk hieronder alle tarieven.

Dit is de allerlaatste kans om voordelig in een nieuwe Volkswagen up! te stappen. Deze kleine Volkswagen verdwijnt namelijk uit het modellengamma. Daarom heeft De Waal er extra veel ingekocht én deze extra scherp geprijsd.

Actie afbeelding - Private Lease

Messcherp actietarief

Private lease de up! vanaf € 349 p/m*

Vanaf slechts € 349 p/m (o.b.v. 60 maanden en 6.000km/jaar) stapt u in de up!. Standaard is deze up! uitgerust met DAB radio, LED dagrijverlichting en smartphone integratie. Wees er snel bij want up=up

Kiest u voor deze stadsauto in hart en nieren? Ervaar zijn volwassen rijgedrag en verrassende ruimte zelf.

Instappen en gaan!

Koop 'm vanaf € 18.995

Kiest u voor kopen? U stapt al in vanaf € 18.995!  De up! is niet alleen slim in zijn ruimte, maar ook in zijn functies. 

U kunt gewoon uw smartphone als navigatie- en multimediasysteem gebruiken. Download de Maps & More app, zet uw telefoon in de standaard en laat 'm één worden met uw auto. 

Actie afbeelding - Kopen
Actie afbeelding - Financieren

Houd uw spaargeld op uw rekening

Financier 'm vanaf € 225 p/m**

Wilt u liever financieren? Dan rijdt u de komende jaren voor een vast laag bedrag per maand in uw up! Aan het einde van het contract is de auto helemaal van u. Ideaal!

Het financieren van nieuwe auto is helemaal niet zo ongebruikelijk als wordt gedacht. Een financiering voor uw up! is dé oplossing als u uw spaargeld liever onaangeroerd laat en geen financiële bokkesprongen wil maken. Zodra u ervoor kiest om te lenen, betaalt u een vast bedrag per maand. Zo weet u waar u de komende jaren financieel aan toe bent.

Ook voor de zakelijke rijders!

Vast tarief per maand, all in

Altijd en overal connected en zorgeloos op pad. Wanneer u er voor kiest om de Volkswagen up! via een zakelijk leasecontract te rijden, profiteert u van hoogstaande service. U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van de bedrijfsauto, alleen de brandstofkosten regelt u zelf. U kunt zowel de financiering als het beheer van uw Volkswagen up! bij ons onder brengen. Iets voor u? U stapt in vanaf € 215 per maand***, o.b.v. financial lease met een looptijd van 60 maanden.

Actie afbeelding - Zakelijk

Onze actuele voorraad

Disclaimer Private Lease Keurmerk

*De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 6.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease

**Financiering is op basis van een looptijd van 60 maanden en een jaarlijks rentepercentage van 7,99%. 

***Financial lease is op basis van een een contantprijs van € 19.695, rentepercentage van 7,99%, een aanbetaling van € 5.000 en een slottermijn van € 5.900.