Hero_Mobiel

Onbeperkte vrijheid

€ 7.000 voordeel op de California 6.1

Geniet van ultieme vrijheid en reis waar je maar wilt met de Volkswagen California 6.1. In slaap vallen onder de sterrenhemel en 's morgens wakker worden met het geluid van de zee. De California biedt alles wat je nodig hebt. Het comfortabele interieur en doordachte details maken elke reis tot een onvergetelijk avontuur. En je ontvangt nu maar liefst tot € 7.000 voordeel op een California 6.1.

Een ervaren reisgenoot

Zonder twijfel is de Volkswagen California 6.1 de meest bekende camper ter wereld. Er zijn al meer dan 160.000 exemplaren geproduceerd, welke al in alle werelddelen zijn geweest. Onder de motorkap van elke California schuilt een stille, zuinige en toch krachtige dieselmotor van maximaal 199 pk, die voldoet aan de laatste Euro 6 emissie eisen. Actieve en passieve veiligheid zijn geborgd met de meest geavanceerde elektronische rijveiligheidssystemen. Het summum van rijplezier en avonturieren biedt de California 4MOTION met vierwielaandrijving, gecombineerd met een DSG-automaat. De California rijdt precies zoals een personenwagen, waarmee hij door iedereen te besturen is.

Voorraad Volkswagen California 6.1

Ultieme vrijheid met de California 6.1

Ontdek met onderstaande video hoe handig de California camper is ingedeeld. Zo kan jij alles meenemen wat je wilt én meer.

YouTube_Video_California

Volledige keuken

De keuken in de California 6.1 biedt je de mogelijkheid om alle tijdens je reis ontdekte recepten meteen uit te proberen. De keuken bevat een compressor koelbox van 41 liter, een gaskookplaat met twee kookplaten, een stevige afdekking die kan worden gebruikt als aanrecht en een afneembare spoelbak. Maaltijd klaar? Aanschuiven maar! In de schuifdeur is een campingtafel verwerkt en in de achterklep zijn twee campingstoelen te vinden. 

Droomvakantie

Naar de mooiste plekken van de wereld en geen hotel om daar te overnachten? Die heb je ook helemaal niet nodig als je een California 6.1 hebt. De camper biedt je voldoende ruimte met het ruime stapelbed en comfort om te dromen over wat je tijdens je vakantie allemaal al hebt beleefd. In een paar eenvoudige stappen ben je klaar voor de nacht. De tweepersoons achterbank laat zich snel omklappen tot een ruim tweepersoonsbed en onder het hefdak is nog een tweepersoonsbed. Met het hele gezin op vakantie is dus ook absoluut geen punt met de California.

Overal maximaal comfort

De California zorgt ervoor dat jij je overal thuis kan voelen, waar je ook bent. De camper is jouw woonkamer voor onderweg. Je hoeft ook zeker niet te twijfelen of je iets wel of niet meeneemt, er is voldoende ruimte om uit te vouwen en veel opbergruimte voor jouw favoriete boeken. Met een onderkast in de keuken, een kledingkast, een kast achterin, vliegtuigkast en een schuiflade onder de achterbank is er aan ruimte geen gebrek. Alles opgeborgen? Klap de achterbank naar een loungebank en geniet van het gevoel van vrijheid. Alles zoals thuis, alleen met de hele wereld voor de deur. 

Slimme technieken

Rijd zonder problemen naar je volgende droombestemming met het navigatiesysteem "Discover Pro". Zing ondertussen uit volle borst mee met jullie favoriete muziek, want via het touchscreen en het multifunctionele lederen stuurwiel kun je heel eenvoudig digitale cockpit bedienen. Heb volledige overzicht over je rijgegevens dankzij het volledig digitaal instrumentenpaneel.

Afmetingen van de Volkswagen California 6.1

Lengte4.904 mm
Breedte2.297 mm
Hoogte1.990 mm
Draaicirkel11,9 cm
Wil je een camper of caravan inruilen? Zolang 't een kenteken heeft, zorgen wij voor een mooi inruilvoorstel.