Header Mobiel

Kies uw voordeel

Volkswagen Voorjaar Deals

Profiteer tot en met 31 maart

 

Bij De Waal doen we er een schepje bovenop. Bovenop de landelijke acties van Volkswagen: geen € 2.000 inruilpremie, maar maar liefst € 3.000. € 20 éxtra korting per maand bij private lease. Bekijk hieronder alle Volkswagen Voorjaar Deals.

Profiteer van ons scherpe aanbod t/m 31 maart!

Hieronder een greep uit onze acties tijdens de Volkswagen Deals! Vraag snel uw offerte aan en profiteer van duizenden euro's voordeel op een nieuwe Volkswagen.

Messcherp actietarief

Private lease de up! vanaf € 349 p/m*

Dit is de allerlaatste kans om voordelig in een nieuwe Volkswagen up! te stappen. Deze kleine Volkswagen verdwijnt namelijk uit het modellengamma. Daarom heeft De Waal er extra veel ingekocht én deze extra scherp geprijsd.

Vanaf slechts € 349 p/m (o.b.v. 60 maanden en 6.000km/jaar) stapt u in de up!. Standaard is deze up! uitgerust met DAB radio, LED dagrijverlichting en smartphone integratie. Wees er snel bij want op=op

Actie afbeeldingen - up!
Actie afbeeldingen - polo enzo

Welk voordeel kiest u?

Véél voordeel op de Polo, T-Cross, Taigo en T-Roc

Tot en met 31 maart verhogen wij de inruilpremie op de T-Cross, Taigo en T-Roc van € 2.000 naar maar liefst € 3.000. Ook op de Polo wordt deze verhoogd van € 1.500 naar maar liefst € 2.500.

Wilt u liever private leasen? Dan krijgt u maar liefst € 20 korting per maand op de toch al scherpe actietarieven van Volkswagen. 

En als laatste kunt u ook nog kiezen voor 50% korting op een DSG automaat. Dat betekent dat u alleen in maart slechts € 1.000 betaalt voor zo'n automaat. 

Private lease of inruilvoordeel

Volkswagen ID.3 Pro Edition met € 1.000 inruilpremie

De Volkswagen ID.3 was al erg aantrekkelijk door de subsidie die u als particulier kunt aanvragen op deze auto. Maar we doen er nog een schepje bovenop. Tot en met 31 maart ontvangt u € 1.000 inruilpremie op een nieuwe ID.3 uit onze voorraad. 

Wilt u liever private leasen? Via ALMN kan dat (incl. SEPP) vanaf € 679 per maand op basis van 10.000km per jaar en een looptijd van 48 maanden. 

Actie afbeeldingen  - ID.3
Actie afbeeldingen - Tiguan

Extra aantrekkelijk uit voorraad

50% korting op ECO leer in de Volkswagen Tiguan 

In onze voorraad hebben wij een mooie selectie nieuwe Volkswagens Tiguan. Tot en met 31 maart kunt u het interieur upgraden met een ECO lederen interieur van ALBA. U betaalt hier tijdelijk slechts € 749,50 voor in plaats van € 1.499.

De Tiguan is standaard uitgerust met een DSG automaat en wanneer u uw huidige auto inruilt op een nieuwe Tiguan, ontvangt u maar liefst € 2.500 inruilpremie. 

€ 500 inruilpremie op geselecteerde Volkswagen occasions

Ook onze Volkswagen occasions zijn natuurlijk extra aantrekkelijk tijdens de actie. We hebben namelijk € 500 inruilpremie op een selectie van onze occasions. Bekijk snel de actievoorraad. Wilt u alvast uw huidige auto laten taxeren? Dat doen wij gratis voor u. Klik op de knop!

occasion banner

Fris het voorjaar in

Zin in het voorjaar

Nog even en niet alleen de lente draait weer op volle toeren, maar ook uw airco. Met de aircocheck van Volkswagen weet u binnen 15 minuten of de airco van uw auto nog goed werkt of dat hij aan een onderhoudsbeurt toe is.

En heeft u al gedacht aan de bandenwissel? Het is namelijk zo ver! Uw winterbanden mogen weer plaatsmaken voor zomerbanden. 

Plan uw bandenwissel of aircocheck via de button.

Aircocheck

Onze actuele voorraad