volkswagen zomercheck

Check op 20 essentiële punten

Volkswagen Zomercheck

Het is de start van de zomer en daarmee een goed moment om uw auto te laten controleren op essentiële punten om de zomer door te komen. Zo is uw Volkswagen altijd voorbereid voor een (lange) rit richting de zon. Ga de komende periode voor een zomercheck, aircocheck of bekijk het voordeel op verschillende accessoires.

Zomercheck op 20 punten

Gaat u binnenkort op vakantie met uw Volkswagen? Of is uw Volkswagen toe aan een check na alle veilige kilometers van afgelopen jaar? Ga dan voor de Volkswagen Zomercheck. Uw Volkswagen wordt gecontroleerd op 20 punten om zorgeloos door de zomer te rijden. Deze zomer ontvangt u bij een zomercheck ook een gratis koffiemok, speciaal omdat Volkswagen 75 jaar bestaat. Maak direct uw afspraak in onze werkplaatsplanner.

volkswagen zomercheck klein
volkswagen aircocheck

Airco-onderhoud vanaf € 139

Het liefst wilt u de gehele zomer lang genieten van een frisse airconditioning. Om ervoor te zorgen dat u geen last heeft van vreemde geurtjes, schimmels en bacteriën is het belangrijk om uw airco goed te laten onderhoud. Plan daarom naast de Zomercheck ook een airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling t.w.v. € 139. Zo koelt uw Volkswagen erna weer als nieuw en kunt u direct richting de zon.

Extra korting op scherp geprijsde accessoires

De komende zomer profiteert u van extra voordeel op de toch al scherp geprijsde accessoires van Volkswagen. Ontvang tot € 130 voordeel op een Thule-fietsdrager of tot 35% korting op zonwering voor de ramen in uw Volkswagen. Bekijk het afgeprijsde aanbod van de accessoires nu in de webshop.

volkswagen accessoires