vwbwg zomercheck

Check op 12 essentiële punten

Bedrijfswagens Altijd Door Zomercheck

Omdat je een bus wilt die na de vakantie weer non-stop doorbuffelt. Omdat je een bus wilt die je altijd veilig naar je klus brengt. En... omdat een gratis 75 Edition hervulbare koffiemok altijd welkom is. Kom langs voor een zomercheck, airco-onderhoud of accessoires voor jouw bedrijfswagen. En laat direct je koffiemok vullen.

Zomercheck voor € 16,50 incl. 75 Edition koffiemok

Maak jouw bus klaar voor de zomer met de Altijd Door Zomercheck. Zo weet je zeker dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan als je op vakantie gaat of gewoon naar je volgende klus onderweg bent. Wij kijken je bus namelijk na op 12 essentiële punten. Van banden, remmen, ruiten en motorruimte tot elektrische installatie, interieur en exterieur. Plan je nu een zomercheck, dan krijg je daar nu tijdelijk een gratis hervulbare 75 Edition koffiemok bij cadeau.

vwbwg zomercheck
vwbwg airco onderhoud

Airco onderhoudsbeurt incl. geurbehandeling

In de zomer wil je kunnen vertrouwen op een schone, frisse en goed werkende airco. Een frisse airco is niet alleen prettig, het is ook een stuk veiliger. Laat daarom je airco goed onderhouden met airco-onderhoud bij De Waal Autogroep. Wij zorgen ervoor dat je airco weer lekker ruikt en controleren het niveau van het koudemiddel. Dit is belangrijk, want het koudemiddel zorgt niet alleen voor frisse en schone lucht, maar voor smering van het systeem. 

Allesdragers nu met 20% korting

Profiteer deze zomer van de scherpste kortingen op veel accessoires van Volkswagen Bedrijfswagens. Er is extra korting op allesdragers, fietsendragers en nog veel meer producten. Ontdek het totale aanbod aan producten in de webshop.

Originele Onderdelen Volkswagen Bedrijfswagens