Fleetsales & Leasing

Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht. Wij adviseren bedrijven, van éénmanszaken tot en met multinationals, over de beste mobiliteitsoplossing. De afdeling Fleetsales & Leasing kijkt verder dan alleen het verkopen van een product. Voor ieder bedrijf is er een oplossing op maat. We geven een goed advies en dat kan niet zonder de juiste en voldoende kennis. Samen met de klant puzzelen we tot we de beste mobiliteitsoplossing vinden. Voor het ene bedrijf is dat shortlease en het andere bedrijf kiest voor full operational lease.

Friso de Waal over de vacature accountmanager zakelijke markt

De afdeling Fleetsales & Leasing heeft 1 vacature

Collega’s over De Waal

 • Aron van Dieren

  Je werkt met heel mooie merken, maar De Waal Autogroep is ook een dynamisch bedrijf waar je vaak voor een uitdaging komt te staan. Met collega’s onder elkaar is het altijd gezellig, daarnaast weet je ook echt wat je aan elkaar hebt. Soms ben je echt trots op wat je bereikt; dan krijg je een auto binnen met een ontzettend lastige storing. Het voelt goed als je dat dan weet op te lossen.

  “Het is voor iedereen leuk om bij De Waal Autogroep te werken”
  Aron van Dieren - Eerste Autotechnicus Gorinchem
 • Pedro Schaap

  Ik wilde graag bij een familiebedrijf werken waar klanttevredenheid heel belangrijk is. Daarom koos ik voor De Waal Autogroep. Ik voelde me hier gelijk welkom. Het is een goede werkgever die altijd voor je klaar staat; zakelijk of privé. Samen met je collega’s creëer je de juiste werksfeer en dat straal je vervolgens ook naar klanten uit. Zij stappen dan weer met een grote glimlach in hun zojuist gekochte auto.

  “Het ´wij-gevoel' is heel sterk binnen deze organisatie.”
  Pedro Schaap - Manager SEAT/ SKODA
 • Ton de Haas

  Het feit dat ik hier al zeventien jaar werk, geeft aan dat ik het naar mijn zin heb. Een aantal jaar na mijn stage als monteur werd mij een baan aangeboden als serviceadviseur. Een kans die ik aangreep en die boven verwachting uitpakte. Er is geen persoon, geen reactie of geen dag hetzelfde. Het is een prachtige uitdaging om klanten altijd met een glimlach hun auto te laten ophalen, ook al is de factuur soms pittig. Samen met collega´s lossen we problemen op, ze hebben hier iets voor elkaar over. Ik mag graag met hen samenwerken en ongein uithalen.

  “De sfeer is heel goed. Alle afdelingen willen met en voor elkaar werken.”
  Ton de Haas - Serviceadviseur Audi Geldermalsen
 • Warner Beijaard

  Mijn hart ligt bij Audi. Toen ik het bord in de grond zag staan dat er een Audi pand kwam, heb ik gelijk gesolliciteerd. Bij Audi De Waal krijg ik de mogelijkheid om te leren en te groeien binnen het bedrijf. Dit merk is alsmaar aan het innoveren en iedere keer verbaas ik me weer over de laatste ontwikkelingen. Die complexe techniek zorgt ervoor dat je je nooit verveeld. Ik ben trots op mijn collega’s en onze samenwerking. We hebben met z’n allen een gezonde en goede sfeer gecreëerd; serieus waar het moet en veel humor waar het kan.

  “We mogen trots zijn op waar we nu staan met het team.”
  Warner Beijaard - Voorman Werkplaats Audi Geldermalsen