Aircocheck en -service

Vrijwel elke nieuwe Audi heeft tegenwoordig een aircosysteem. De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige accessoire. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen.

Aircocheck

Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit uw auto na activering van het aircosysteem, zodat u fris achter het stuur van uw Audi zit. Om uw airco in een uitstekende conditie te houden, heeft deze onderhoud nodig. Tijdens de aircocheck controleren wij hoe de airco functioneert, checken wij de koelende werking van de airco en controleren wij de kwaliteit van het stof- en pollenfilter. Als blijkt dat er onderhoud nodig is, vervallen de kosten van de aircocheck.

Een aircocheck kost u maar € 20 bij Audi De Waal.

Onderhoudsbeurt en geurbehandeling

Iedere drie jaar heeft uw aircosysteem een onderhoudsbeurt nodig. Profiteer dan nu van het aanbod op airco onderhoud inclusief anti-geurbehandeling. Wanneer u airco onderhoud laat uitvoeren krijgt u de aircocheck gratis.

Tijdens een onderhoudsbeurt checken wij op schade aan leidingen en de compressor, vullen het koudemiddel af en reinigen het stof en pollenfilter, zodat er weer een frisse geur in uw Audi circuleert.

U kunt uw Audi een onderhoudsbeurt en geurbehandeling laten ondergaan vanaf € 139. Vanaf modeljaar 2016 kost airco onderhoud  € 189 i.v.m. ander koudemiddel geschikt voor deze modellen. Reparaties vallen niet onder dit bedrag en zullen in overleg met u uitgevoerd worden.

Airco tips

  • Gebruik de airco het hele jaar door. Door de airco ook in de winter aan te zetten, blijft het systeem in goede conditie. Lekkages en reparaties kunnen zo voorkomen worden.
  • Schakel de airco 5 minuten voor de eindbestemming uit. Dit geeft het koudemiddel de kans om op te drogen. Zo ontstaan er geen nare geurtjes.
  • Zet in de zomer eerst kort alle ramen open, zodat de hete lucht kan ontsnappen. De airco hoeft zo minder hard te werken én het is sneller koel in de auto.

 

Plan hier direct uw afspraak in