Audi Voorjaarsactie – Aircoservice

Houd het hoofd koel

Tegenwoordig beschikt praktisch elke nieuwe Audi over een aircosysteem. Naast enorm prettig is een goed werkende airco ook nog eens enorm nuttig. Beslagen ruiten kunnen door middel van het aircosysteem makkelijk en snel ontwasemen tijdens vochtige periodes.In de zomermaanden heeft de airco een hele andere rol. In deze tijden zorgt het systeem dat de hitte snel uit de auto verdwenen is, zo kunt u heerlijk fris en comfortabel van uw Audi genieten.

Het is echter wel belangrijk dat de airco regelmatig onderhouden wordt. Dit zorgt voor een veilige en comfortabele rit. Laat nu een Aircocheck uitvoeren voor slechts € 19,-! Zo weet u zeker dat u nooit voor extreem warme of beslagen situaties komt te staan. Tijdens zo’n Aircocheck controleert een monteur of er onderhoud nodig is aan de hand van een checklist. Zo worden alle essentiële onderdelen, de koelende werking en de kwaliteit van het stof- en pollenfilter gecontroleerd. Wanneer u interesse heeft gekregen in de Aircocheck kunt u via de onderstaande button eenvoudig en snel een werkafspraak maken. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met één van onze vestigingen zodat we samen kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Airco-onderhoud

Wanneer u uw aircosysteem goed wilt laten onderhouden kunt u nu profiteren van een tijdelijk aanbod. Bij airco onderhoud inclusief anti-geurbehandeling krijgt u de Audi Aircocheck gratis. Bij auto’s die ouder zijn dan drie jaar adviseren wij om elke twee jaar naar de airco laten kijken. Dit zorgt ervoor dat de airco in goede staat blijft en zo voorkomt u groot onderhoud na verloop van tijd.

Airco Onderhoudsbeurt met gratis Anti-Geurbehandeling voor € 109,-

Voor het actietarief van 109 euro wordt uw aircosysteem compleet gecontroleerd en onderhouden. Daarnaast wordt de airco voorzien van een volledige geurbehandeling, dit zorgt voor een aangename geur in de auto elke keer wanneer u de airco aanzit. Geen last meer dus van vervelende luchtjes uit de airco in het interieur van uw Audi. Ook wanneer het gaat om de controle en het onderhoud van uw aircosysteem kunt u rekenen op Audi Top Service. Maak via onderstaande button nu eenvoudig en snel een afspraak voor het complete onderhoud van het aircosysteem inclusief geurbehandeling voor slechts € 109,-.

Afspraak maken

Het belang van perfect werkende airco

Maar weinig mensen weten hoe belangrijk perfect werkende airco is. Bij de Waal weten wij dit wel. U bent namelijk een stuk aangenamer onderweg wanneer u kwalitatief goede en gezonde lucht inademend. Een aircosysteem filtert alle bacteriën uit de lucht en het is daarom belangrijk dat deze filters ook kunnen blijven filteren. Naast de lucht filteren zorgt het aircosysteem ook voor een koele en aangename temperatuur in de auto. Wanneer de zomer begint bent u met een goed onderhouden aircosysteem altijd comfortabel op weg. Bovendien zorgt tijdig regulier onderhoud ervoor dat u duur onderhoud op de lange termijn kunt voorkomen. Wanneer er zich echt een groot mankement aan uw airco voordoet kost dit altijd veel geld. Het is daarom aan te raden om tijdig en regelmatig naar uw airco te laten kijken.

Zo houden we uw aircosysteem in topconditie:

► Aircocheck

Er moet eerst vast worden gesteld of uw airco-onderhoud nodig heeft en wat er dan vervangen of gerepareerd moet worden. Via een checklist kan onze monteur dit makkelijk en snel controleren. Wanneer er problemen zijn wordt er eerst een offerte gemaakt met daarop de kosten. Wanneer u deze offerte heeft goed gekeurd gaat de monteur aan de slag om de problemen snel te verhelpen.

► Airco-geurbehandeling

Niet alleen de vieze luchtjes worden verwijderd bij deze airco-geurbehandeling. De lucht wordt een stuk schoner doordat er tijdens deze behandeling talloze micro-organismen worden verwijderd. Hierdoor heeft u geen last meer van een muffe en vieze lucht in uw Audi en zo kan u met een gerust hart ademhalen. Het is aan te raden om dit één keer per jaar te doen zodat het altijd heerlijk fris blijft in uw auto.

► Airco-onderhoudsbeurt

Een aircosysteem zorgt voor koude lucht dankzij koudemiddel. Deze vloeistof wordt minder nadat de airco ouder wordt. In eerste instantie heeft dit geen schadelijke gevolgen en zal het er alleen voor zorgen dat de werking van de airco afneemt. Wanneer deze vloeistof echter veel afneemt kan dit tot schade leiden. Het is daarom belangrijk dat er altijd voldoende koudemiddel aanwezig is om grote reparaties te voorkomen. Daarnaast wordt bij de airco-onderhoudsbeurt gekeken naar eventuele lekkages. Ook eventueel aanwezig vocht wordt keurig verwijderd. Het aircosysteem is weer als nieuw nadat deze is afgevuld met de juiste hoeveelheid koudemiddel, olie en detectievloeistof. Wanneer er een defect of lekkage is geconstateerd wordt er wederom eerst een offerte opgesteld zodat u niet voor onvoorziene kosten komt te staan bij het afhalen van de auto. Deze worden dan ook zo snel mogelijk verholpen door onze monteur.

Heeft u interesse gekregen in een van bovenstaande Top Services? Plan dan via onderstaande button eenvoudig en snel een werkplaatsafspraak in of neem contact op met één van onze vestigingen.