Audi Zomeractie – Aircoservice

Is uw Audi al klaar voor de zomer?

Gaat u deze zomer met de auto op vakantie? Of bent u al een tijd niet bij uw Audi-dealer geweest voor een controle? Wij bieden u als Audi-rijder een Audi zomercheck aan voor slechts € 19,=. Tot en met 31 augustus krijgt u er tevens een Audi hamamdoek bij cadeau. Uw Audi wordt dan op 17 punten gecontroleerd, zodat uw Audi weer helemaal klaar is voor de zomerperiode.

Airco-onderhoud

Wanneer u uw aircosysteem goed wilt laten onderhouden kunt u nu profiteren van een tijdelijk aanbod. Bij airco onderhoud inclusief anti-geurbehandeling krijgt u de Audi Aircocheck gratis. Bij auto’s die ouder zijn dan drie jaar adviseren wij om elke twee jaar naar de airco laten kijken. Dit zorgt ervoor dat de airco in goede staat blijft en zo voorkomt u groot onderhoud na verloop van tijd.

Airco Onderhoudsbeurt met gratis Anti-Geurbehandeling voor € 109,-

Voor het actietarief van 109 euro wordt uw aircosysteem compleet gecontroleerd en onderhouden. Daarnaast wordt de airco voorzien van een volledige geurbehandeling, dit zorgt voor een aangename geur in de auto elke keer wanneer u de airco aanzit. Geen last meer dus van vervelende luchtjes uit de airco in het interieur van uw Audi. Ook wanneer het gaat om de controle en het onderhoud van uw aircosysteem kunt u rekenen op Audi Top Service. Maak via onderstaande button nu eenvoudig en snel een afspraak voor het complete onderhoud van het aircosysteem inclusief geurbehandeling voor slechts € 109,-.

Afspraak maken   Onze vestigingen

Het belang van perfect werkende airco

Maar weinig mensen weten hoe belangrijk perfect werkende airco is. Bij de Waal weten wij dit wel. U bent namelijk een stuk aangenamer onderweg wanneer u kwalitatief goede en gezonde lucht inademend. Een aircosysteem filtert alle bacteriën uit de lucht en het is daarom belangrijk dat deze filters ook kunnen blijven filteren. Naast de lucht filteren zorgt het aircosysteem ook voor een koele en aangename temperatuur in de auto. Wanneer de zomer begint bent u met een goed onderhouden aircosysteem altijd comfortabel op weg. Bovendien zorgt tijdig regulier onderhoud ervoor dat u duur onderhoud op de lange termijn kunt voorkomen. Wanneer er zich echt een groot mankement aan uw airco voordoet kost dit altijd veel geld. Het is daarom aan te raden om tijdig en regelmatig naar uw airco te laten kijken.