Audi Aircoservice

Airco-onderhoud

Wanneer u uw aircosysteem optimaal zijn werk wilt laten doen, adviseren wij u om deze periodiek te onderhouden. Bij airco onderhoud inclusief anti-geurbehandeling krijgt u de Audi Aircocheck gratis. Bij auto’s die ouder zijn dan drie jaar adviseren wij om elke twee jaar de airco te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat de airco in goede staat blijft en zo voorkomt u groot onderhoud of hoge reparatiekosten.

Airco Onderhoudsbeurt met gratis Anti-Geurbehandeling voor € 139,-

Voor € 139,- wordt uw aircosysteem compleet gecontroleerd en onderhouden. Daarnaast wordt de airco voorzien van een volledige geurbehandeling, dit zorgt voor een aangename geur in uw Audi elke keer wanneer u de airco aanzit. Geen last meer dus van vervelende luchtjes uit de airco in het interieur van uw wagen. Ook wanneer het gaat om de controle en het onderhoud van uw aircosysteem kunt u rekenen op Audi Top Service. Maak via onderstaande button nu eenvoudig en snel een afspraak voor het complete onderhoud van het aircosysteem inclusief geurbehandeling.

Het belang van perfect werkende airco

Maar weinig mensen weten hoe belangrijk een perfect werkende airco is. Bij Audi De Waal informeren we u graag. U gaat een stuk aangenamer op weg wanneer u kwalitatief goede en gezonde lucht inademt. Een aircosysteem filtert alle bacteriën uit de lucht met behulp van verschillende filters. Naast de lucht filteren zorgt het aircosysteem ook voor een koele en aangename temperatuur in de auto. Bovendien zorgt tijdig onderhoud ervoor dat u duur onderhoud op de lange termijn kunt voorkomen.