Audi APK keuring

audi-apk

Goed gekeurd.

De Audi APK-keuring voor slechts € 30,-

De Algemene Periodieke Keuring is verplicht voor iedereen en dit is niet zonder reden. Het zorgt er namelijk voor dat iedereen in een goedgekeurde auto rondrijd. Tijdens de APK-keuring van Audi worden alle belangrijke onderdelen van uw Audi nagekeken. Wanneer u de APK-keuring combineert met periodiek onderhoud dan hoeft u alleen de wettelijke afmeldkosten à € 4,35 te betalen. Plan via onderstaande button eenvoudig en snel een afspraak in bij de werkplaats.

Maak hier direct een afspraak

 

Audi staat al jaren voor kwaliteit en zekerheid, dit geld ook voor de APK-keuring. De Waal beschikt namelijk over alle kennis en specialistische apparatuur om uw Audi vakkundig APK te keuren. Naast vakkundig kunnen we uw auto ook voordelig keuren. De kosten bedragen nu namelijk slechts € 30,-, inclusief een viergastest of roetmeting. Wanneer u deze keuring combineert met periodiek onderhoud, dan is de Audi APK zelfs gratis*. U betaalt dan alleen voor de wettelijke afmeldkosten die slechts €4,35 betalen.

Bij de Waal denken we graag met u mee. Wij keuren uw auto en u krijgt van ons altijd een reparatieadvies indien noodzakelijk. Om niet voor onvoorziene kosten komen te staan geven wij altijd een kostenbegroting vooraf. Doordat we de meeste vervangingsonderdelen op voorraad hebben liggen kunnen wij uw Auto direct herstellen. Zo hoeft u dus weinig van uw kostbare tijd te verliezen en staat uw eigen Audi snel weer ter beschikking.

Wanneer uw Audi gekeurd dient te worden, kunt u gebruikmaken van de Haal- en Brengservice of Vervangend Vervoer. Vraag naar de voorwaarden.

Afspraak maken   Direct contact

Wanneer moet uw Audi gekeurd worden?

Voertuigsoort Datum eerste
toelating
Brandstofsoort Wanneer keuren?
Personenauto’s en
lichte bedrijfsauto’s
(tot en met 3.500 kg)
Na 1 januari 2005 Benzine en/of
elektromotor of
anders
Eerste APK na 4 jaar,
daarna twee keer na
2 jaar, daarna elk jaar
Na 1 januari 2005 Diesel, gas of anders
(evt. i.c.m. elektrisch)
Eerste APK na 3 jaar,
daarna elk jaar
Vóór 1 januari 2005,
voertuig niet ouder
dan 30 jaar
Alle soorten Eerste APK na 3 jaar,
daarna elk jaar
Voertuig 30 jaar of
ouder
Alle soorten Eens per 2 jaar
Vóór 1 januari 1960 Alle soorten Geen APK-plicht
Bijzondere voertuigen
(taxi, ambulance, bus,
vervoer gevaarlijke
stoffen)
Alle toelatingsdata Alle soorten Elk jaar APK

 

*exclusief wettelijke afmeldkosten à € 4,35.