Audi Onderhoud

Audi onderhoudDankzij moderne technieken is er veel minder vaak Audi onderhoud nodig. Uw Audi met verlengd onderhoudsinterval geeft zelf aan wanneer onderhoud nodig is. De boordcomputer herinnert u automatisch op het juiste tijdstip aan de volgende onderhoudsservice.

Maak hier direct een afspraak

 

Deze service maakt duidelijk hoe de vooruitstrevende Audi technologie in uw voordeel werkt. Dankzij de moderne motoren én de speciaal hiervoor ontwikkelde motoroliën heeft uw Audi dus minder vaak onderhoud nodig en bepalen onder andere de gebruiksomstandigheden de lengte van de interval. Door deze LongLife Service komen de traditionele kleine beurt en grote beurt steeds vaker te vervallen. Door uw ”slimme” Audi weet u altijd wanneer er onderhoud nodig is en hoeft u niet meer te gokken of uw auto toe is aan een kleine beurt of grote beurt.

Bovendien is deze technologie ook beter voor het milieu, want afhankelijk van het rijgedrag worden onderdelen vervangen en vloeistoffen ververst. De service-intervalmelding in het instrumentenpaneel waarschuwt u voor de volgende onderhoudsbeurt.

Kijk voor meer informatie in de onderhouds– en instructieboekjes van uw Audi of vraag het aan uw service adviseur.

Direct contact