Audi Wintercheck

Audi Wintercheck op 39 punten

Om er zeker van te zijn dat uw Audi u veilig door de winter brengt is de wintercheck de ideale voorbereiding. Voor € 19,95 wordt uw Audi op 39 essentiële onderdelen gecontroleerd. Zo komt u zorgeloos de winter door. Kom langs bij één van onze Audi vestigingen of maak hier direct een afspraak via de online werkplaatsplanner.

Maak hier direct uw afspraak

 

Speciaal voor de winter hebben wij een aantal scherpe aanbiedingen voor u. Op deze manier kunt u veilig de winter in. Bekijk hieronder de aanbiedingen.

Audi wielen service

De Audi Wielen Service wisselt zomerbanden voor winterbanden, ook op uw huidige velg. Daarnaast wordt uw Audi gratis gewassen. Ook handig: uw zomerbanden kunnen achterblijven in het zogeheten bandenhotel. En wanneer de winter voorbij is, haalt u ze gewoon weer op.

Incl. opslag
Wielenwissel € 39,- € 79,-
Bandenwissel € 89,- € 129,-

 

Winter accessoires

In de winter vraagt uw Audi om andere accessoires dan in de zomer. Om uw winter zo comfortabel mogelijk te maken, voorzien wij u graag van de juiste accessoires. Informeer bij uw serviceadviseur naar de mogelijkheden.

Wilt u direct uw winter accessoires bestellen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button. We helpen u graag verder.

Bestel nu