Audi e-tron

Ontdek de e-tron

Audi e-tron

Sportief, veelzijdig inzetbaar en een lust voor het oog.

Kopen vanaf
€ 67705
Private lease vanaf
€ 989 p.m.
Bijtelling
12%

Volledig elektrische Audi e-tron

Met zijn maximale actieradius van 441 kilometer is de Audi e-tron ideaal voor lange afstanden, bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg of in de vakantie, maar ook voor woon-werk verkeer. De grote accu maakt reizen gemakkelijk en stressvrij. De Audi e-tron is leverbaar vanaf € 67705.

Een strakke SUV

De Audi e-tron is 100% elektrisch en heeft een karakteristiek uiterlijk. De sportieve looks smelten samen met de elegante lijnen. De dorpels zitten op exact dezelfde hoogte als het accupakket. Daarnaast vallen de optionele virtuele buitenspiegels op, een uniek en exclusief designkenmerk van de Audi e-tron. De subtiel geaccentueerde spatborden en het doorlopende LED achterlicht maakt deze auto een eyecatcher op de weg.  

Feilloze afwerking

Tijdens het rijden geniet u optimaal van de rust en ruimte. De e-tron is stil, heeft een ruim interieur en veel comfort. Geniet van een breed scala aan infotainment. De virtual cockpit voorziet u van belangrijke informatie tijdens het rijden, zoals uw snelheid en geactiveerde assistentiesystemen. Met het multifunctionele stuurwiel houdt u uw handen aan het stuur terwijl u assistentiesystemen in- of uitschakelt. 

Fraai staaltje digitalisering

Het interieur is onder andere voorzien van het MMI navigatiesysteem van Audi, met speciale e-tron functies zoals het inplannen van laadstops in de route. Assistentiesystemen zoals Audi pre sense front en lane departure warning zorgen voor extra veiligheid op de weg. Bij een vooruitstrevende auto hoort vooruitstrevende service. Daarom is de Audi e-tron standaard voorzien van Audi e-care: een uitgebreid servicepakket dat ervoor zorgt dat u altijd en overal zorgeloos kunt rijden. Bijvoorbeeld door de standaard 6 jaar gratis onderhoudsinspecties.

Audi e-tron

De kracht van vierwielaandrijving

De elektrische SUV is te bestellen met een 50 quattro of 55 quattro e-tron accupakket. De 50 quattro heeft een accupakket van 71 kWh met een 230 kW/313 pk elektromotor. Hiermee accelereert de Audi in maar liefst 6,8 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur.

Kan het nog sneller? Ja! De 55 quattro heeft een accupakket van 95 kWh met een 300 kW/408 pk elektromotor. Met deze motor zit u in 5,7 seconden aan de 100 kilometer per uur. Dat is leuk elektrisch rijden.

De uitvoeringen

Met de edition bent u al verzekerd van de luxe die u gewend bent van Audi. Stel uw e-tron naar wens samen.

Thumbnail_YT-audietron-mobiel
Audi e-tron

Gaat u voor nog sportievere looks?

Een sportief uiterlijk met een elektrische krachtbron. Audi weet deze twee punten perfect te combineren in de nieuwe Audi e-tron Sportback. De volledig elektrische Sportback is het vervolg van de succesvolle Audi e-tron. De Sportback 55 quattro heeft vierwielaandrijving, een vermogen van 300 kW/408 pk en een actieradius van 446 kilometer. Daarmee belooft deze nieuwkomer veel rijplezier. Gaat uw sportieve hart al sneller kloppen van zijn vermogen en strakke design?

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Audi A1 financieringsactie
Audi A1 financieringsactie

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. 

Audi Private Lease voordeel
Audi Private Lease voordeel

Rijden in een nieuwe Audi voor een vast maandbedrag? Dat kan met private lease! 

Uw Audi op maat
Uw Audi op maat

Als u voor uw droom Audi gaat, wilt u natuurlijk dat deze 100% aansluit op uw wensen. Bij Audi De Waal stellen wij deze op maat voor u samen. Puur maatwerk. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

audiampionity1-mobile
24 november 2021
IONITY-netwerk versterkt Audi's elektro-offensief door forse uitbreiding

IONITY gaat zo’n 700 miljoen euro investeren om tegen 2025 meer dan 5.000 extra snelladers te installeren.

Audi e-tron GT
10 november 2021
Audi e-tron GT wint Gouden Stuurwiel voor 'mooiste auto van het jaar'

De Audi e-tron GT is verkozen tot mooiste auto van het jaar en won die onderscheiding tijdens de gerenommeerde Duitse Gouden Stuurwiel-verkiezing.

Audi A8 Facelift
2 november 2021
Vernieuwde Audi A8: representatieve look en innovatie technologieën in het topsegment

Met een vernieuwd design voor het front en de achterzijde plus innovatieve technologieën onderstreept Audi de ‘presence’ en sportieve elegantie van de vernieuwde Audi A8.

Audi Q4 e-tron Sportback
13 oktober 2021
Audi plukt vruchten van e-platformsynergieën Volkswagen Groep

Dankzij gezamenlijke voertuigplatformen als MEB heeft Audi tegen 2025 meer dan twintig volledig elektrische modellen in het gamma.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.