Audi e-tron Sportback

Ontdek de e-tron Sportback

Audi e-tron Sportback

De kracht van een ruime SUV met de elegantie van een vierdeurs coupé.

Kopen vanaf
€ 68.815
Business lease vanaf
€ 813
Bijtelling
16%

Sportieve e-tron Sportback

Een sportief uiterlijk met een elektrische krachtbron. Audi weet deze twee punten perfect te combineren in de Audi e-tron Sportback. De volledig elektrische Sportback is het vervolg van de succesvolle Audi e-tron. Gaat uw sportieve hart al sneller kloppen van zijn vermogen en strakke design? De e-tron Sportback is per direct te bestellen vanaf € 68.815.

De elegante en sportieve uitstraling

Het is de strak aflopende daklijn die de sportieve uitstraling van de Audi e-tron Sportback accentueert. Net zoals bij de Audi e-tron heeft deze dynamische auto een vooruitstrevend karakter. Onderaan de portieren is visueel kenbaar gemaakt waar het accupakket te vinden is. Bovendien maakt dit vormgevingselement de auto optisch lager. Aan de voorkant trekt de grote singleframe-grille de aandacht. Aan de hand van negen standaard lakkleuren kunt u op diverse manieren het karakter van uw e-tron Sportback benadrukken.

Luxe van binnen

Het interieur creëert een elegante. De e-tron Sportback heeft een volledig digitaal dashboard. De virtual cockpit achter het stuur biedt realtime informatie, zoals het accupercentage en bijvoorbeeld uw navigatie. Op het MMI infotainmentsysteem luistert u via DAB+  naar kraakhelder radio en kunt u, wanneer uw smartphone is gekoppeld, applicaties op uw telefoon bedienen via dit systeem. Naast luxe, maakt dit uw rit ook nog eens veilig. Ook aan ruimte heeft u geen gebrek in de nieuwe Audi e-tron Sportback. De elektrische Audi heeft een kofferbak met een volume van 615 liter. Dit kan uitgebreid worden naar 1.655 liter door de achterbank neer te klappen.

Veiligheid ten top

Iedere e-tron Sportback is uitgerust met efficiency assist. Dit systeem detecteert het verkeer om u heen, kent het routeverloop en geeft op basis daarvan in de Audi virtual cockpit aanwijzingen om anticiperend te rijden. Hier bovenop kunt u vanaf de Advanced edition een assistentiepakket naar wens kiezen. Neem bijvoorbeeld de Top View 360° camera’s die u ondersteunen bij het inparkeren. Gaat u voor het ‘City’ assistentiepakket? Dan stapt u onder andere veilig uit de auto langs een drukke straat met uitstapwaarschuwing. De virtual mirrors zijn twee camera’s op slanke pootjes buiten de auto die op touchscreens aan de binnenkant van de deur u met een haarscherp visueel ondersteunen. Altijd goed zicht en u steelt hier natuurlijk ook een beetje de show mee.

Gaat u voor het assistentiepakket ‘Tour’, dan profiteert u van adaptive cruise control en lane assist, wat semi autonoom rijden mogelijk maakt. Trekken beide pakketten uw interesse? Uiteraard kunt u ook kiezen voor beide, zodat u veilig en comfortabel onderweg bent.

Audi e-tron Sportback

Puur elektrisch onderweg

De Audi e-tron Sportback rijdt volledig elektrisch. De elektromotor is op zowel de voor -als de achteras gemonteerd. De combinatie van beide kan in de 55 quattro maar liefst 300kW/408 pk leveren. Daarmee komt u al vlot uit de startblokken, maar met de boostfunctie sprint u in de 55 quattro van 0 naar 100 km/u in slechts 5,7 seconden. De topsnelheid van de desbetreffende e-tron Sportback 55 quattro is 200 km/u.

Door het sterke accupakket van 95kWh beschikt de 55 quattro over een actieradius van 409 kilometer (WLTP). Bij het uitrollen of afremmen van de Audi e-tron Sportback wint hij energie terug. Opladen is verder vrij gemakkelijk. Net als bij uw mobiele telefoon is het ‘stekker erin en klaar’. Het gemak van elektrisch rijden.

De uitvoeringen

Uw Audi e-tron geleverd met opties die passen bij uw wensen. 

Thumbnail_YT-audietron-mobiel
Audi Q7

Past volledig elektrisch niet bij u?

De koets met stoelverwarming, HD-matrix LED-koplampen, mild-hybride-technologie en vier ringen. De Audi Q7. Als PHEV, krachtige diesel of benzine. Dan is de keuze helemaal aan u. U rijdt de Audi Q7 al vanaf € 83.881.

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Audi A1 financieringsactie
Audi A1 financieringsactie

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. 

Audi Private Lease voordeel
Audi Private Lease voordeel

Rijden in een nieuwe Audi voor een vast maandbedrag? Dat kan met private lease! 

OFM-actie
Uw Audi op maat

Als u voor uw droom Audi gaat, wilt u natuurlijk dat deze 100% aansluit op uw wensen. Bij Audi De Waal stellen wij deze op maat voor u samen. Puur maatwerk. 

financiering_audi_q7_q8
Scherpe financieringstarief Audi Q7 en Q8

Rijden in een nieuwe Audi Q7 of Audi Q8 is extra aantrekkelijk met een scherp financieringstarief. Het rentetarief is tijdelijk verlaagd naar slechts 4,99%. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

Audi-De-Waal-Excellent-Team
29 maart 2022
Audi De Waal is Audi Excellent Dealer 2022

Audi De Waal is door Audi Nederland uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2022. Wij zijn trots dat wij tot één van de zes beste Audi dealers van Nederland horen.

Audi e-tron
1 maart 2022
Audi e-tron is ‘EV van het Jaar 2022’

De Audi e-tron is door de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) uitgeroepen tot ‘EV van het Jaar 2022’. De volledig elektrische SUV van het merk Audi kreeg deze erkenning in de categorie 'Top segment'.

Vernieuwde Audi A8
15 februari 2022
Vernieuwde Audi A8 is vanaf heden te bestellen bij Audi De Waal

Onlangs onthulde Audi de vernieuwde Audi A8. De facelift bestond voornamelijk uit een compleet nieuw design vol hoogwaardige technologieën. Zoals u van de Audi A8 mag verwachten kent de vernieuwde A8 buitengewoon complete standaarduitrusting gezamenlijk met unieke comfort- en rijbeleving

audiampionity1-mobile
24 november 2021
IONITY-netwerk versterkt Audi's elektro-offensief door forse uitbreiding

IONITY gaat zo’n 700 miljoen euro investeren om tegen 2025 meer dan 5.000 extra snelladers te installeren.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.