Shortlease & Verhuur

De Waal Autoverhuur

Shortlease is ideaal voor de invulling van een tijdelijke vervoersbehoefte. Shortlease combineert zorgeloos leasen met de vrijheid van een huurauto. Shortlease is flexibel leasen zonder langlopende verplichtingen. U sluit een tijdelijk contract af tegen een scherp tarief. Bijkomend voordeel is dat u pas na afloop van de afgesproken periode hoeft te besluiten of u de auto langer door wilt leasen.

Via onze business unit De Waal Autoverhuur hebben wij de beschikking over ca. 300 eigen huurauto’s. De Waal Autoverhuur is een bovag 5-sterren verhuurder en tevens groot zakelijk partner van Euromobil.

Ons wagenpark bestaat uit jonge representatieve voertuigen variërend van kleine personenauto’s tot grote bestelwagens. Verhuur van 1 dag tot enkele maanden is dus mogelijk. Voor tarieven en interessante aanbiedingen kijkt u ook op www.dewaalautoverhuur.nl of neemt contact op met onze huurspecialisten 0344-638059.

Free to go
Free to go is een nieuw concept van De Waal Autoverhuur, waarbij optimale vrijheid en flexibiliteit centraal staan. Met Free to go bepaal jij wanneer je een huurauto nodig hebt, waar je hem ophaalt en wanneer je hem inlevert. Bekijk de Free to go film voor meer informatie.

Voor extra informatie kunt u contact opnemen met onze huurspecialisten: 0344-638059.