Audi-webshop nu ook voor originele Audi-accessoires

23 juni 2015 Audi accessoires

Via de officiële Audi-webshop zijn naast lifestyle-artikelen van het merk nu ook Audi Originele Accessoires leverbaar. Het brede assortiment omvat onder meer wielensets, (dak)draagsystemen, trekhaken, entertainmentsystemen en kinderzitjes. Heel handig is de kentekencheck. Daarmee komen altijd de juiste accessoires voor een specifieke auto naar voren. In de webshop wordt de Audi navigatie-update bovendien tijdelijk aangeboden voor slechts € 99 inclusief montage.

Alle accessoires in de officiële Audi-webshop hebben één ding gemeen: het zijn stuk voor stuk 100% originele Audi-artikelen. Kwaliteit en pasvorm zijn dus gegarandeerd. Er zijn twee categorieën. Artikelen die geen montage behoeven, worden direct naar het huisadres gestuurd of kunnen worden opgehaald bij De Waal. Voor bestellingen met een orderbedrag van meer dan € 100 is de verzending altijd gratis. Bij de tweede categorie accessoires is montage nodig. De montage van accessoires zoals wielen en trekhaken gebeurt snel en vakkundig bij de De Waal die de klant aangeeft. De prijs die in de webshop bij deze accessoires staat vermeld, is inclusief montage. Alle accessoires worden geleverd met de merkgarantie van Audi.

Handige kentekencheck
Het startpunt voor een gerichte zoektocht naar accessoires is de kentekencheck. Audi-rijders kunnen hier kun kenteken invullen. Vervolgens worden alle voor hun auto geschikte accessoires getoond. De zoekresultaten zijn verder te verfijnen door te kiezen uit de verschillende categorieën (onder andere wielensets, vervoer, communicatie, gezin, comfort en bescherming) en/of door te filteren op prijs. Is het kenteken nog niet bekend? Dan biedt de webshop de optie om te zoeken op model en/of bouwjaar.

Navigatie-update nu extra voordelig 
De nieuwste Audi-navigatiekaarten voor Europa zijn in de webshop nu extra voordelig: voor alle modellen bedraagt de prijs inclusief montage slechts € 99. Naast de meest actuele Europese kaartinformatie bieden de nieuwe kaarten ook nog meer Points of Interest.

Terug naar nieuwsoverzicht