Audi webshop – vandaag besteld, is morgen in huis

13 februari 2015

Audi Nederland beschikt sinds deze week over een eigen webshop. In deze online shop presenteert Audi een uitgebreid assortiment 100% originele Audi-merchandisingartikelen. Vandaag vóór 21.00 uur besteld, is morgen in huis!

De Audi webshop is toegankelijk vanaf laptop, pc, tablet en smartphone. In de shop presenteert Audi een breed scala aan 100% originele Audi-artikelen, onderverdeeld in de categorieën Kleding, Lifestyle, Sport & Reizen, Modelauto’s en Collecties. De producten lopen daarbij uiteen van jassen, polo’s en caps tot exclusieve outdoor- en reisaccessoires, horloges, features uit de wereld van Audi Sport en uiteraard een uitgebreid aanbod aan productie- en raceauto’s op schaal. Daarnaast zal Audi met de samenstelling van de webshopcollectie inspelen op de actualiteit van de dag en actuele events.

Veilig betalen
Aangezien de webshop 24 uur per dag toegankelijk is, geldt het principe ‘vandaag vóór 21.00u besteld, is morgen in huis’. Bezoekers kunnen bij hun bestelling aangeven of ze de bestelde producten thuis of bij de dichtstbijzijnde Audi-dealer bezorgd willen hebben. Betaling via de Audi webshop geschiedt veilig via iDeal of per credit card van Mastercard en Visa.

De Audi webshop is inmiddels geopend. De eerste 250 kopers kunnen op een leuke verrassing rekenen.

Bekijk hier de webshop.

Terug naar nieuwsoverzicht