Opnieuw private leasecontracten onder veilinghamer

1 mei 2019 ALMN leasecontract veilingactie 2019

Unieke actie ALMN Private Lease

Naar aanleiding van het succes van twee jaar geleden, veilt ALMN Private Lease in mei opnieuw private leasecontracten. In vier dagen tijd komen er acht jong gebruikte en goed onderhouden auto’s van verschillende merken, diverse prijsklassen en uitvoeringen in de veiling. Een unieke actie in Nederland!

Naar veilingacties

De veilingactie vindt plaats van 24 tot en met 27 mei. Op een speciaal hiervoor ingerichte website worden de auto’s met een verrassend lage minimumprijs aangeboden. Geïnteresseerden kunnen op www.almnprivatelease.nl/veilingacties tegen elkaar opbieden en wanneer ze zijn overboden, krijgen ze een notificatie per e-mail.

Op 13 mei maakt ALMN Private Lease de modellen bekend die beschikbaar worden in de veiling. Elf dagen daarna start de veilingactie. ”Geïnteresseerden kunnen zich zo goed verdiepen in de beschikbare auto’s en gaan dan tijdens de veilingactie niet over één nacht ijs,” aldus ALMN directeur Maarten Bruinsma.

Anders dan de vorige veilingactie, kiest ALMN er dit jaar voor om acht jong gebruikte en goed onderhouden auto’s te veilen. ”Door deze auto’s te veilen, kunnen geïnteresseerden nóg completere auto’s kiezen voor een heel aantrekkelijk tarief.” Legt sales manager Michiel de Jong uit. ”Zij kopen het leasecontract scherp in bij een professionele en gecertificeerde leasemaatschappij.”

De biedingen zijn gebaseerd op een vooraf aangegeven jaarkilometrage en looptijd. De voorwaarden en condities zijn op de veilingsite helder weergegeven.

Wilt u op de hoogte blijven of meedoen tijdens de veilingactie? Laat via onderstaande button uw gegevens achter.

Naar veilingacties
Terug naar nieuwsoverzicht