Rijschool Michel Bakker start het nieuwe jaar met drie prachtige Audi’s

27 december 2018

Rijschool Michel Bakker gaat 2019 in met drie prachtige nieuwe Audi’s. Vlak voor de kerstdagen leverde Audi De Waal drie nieuwe wagens aan de Culemborgse rijschool af. De Audi A1 en Audi A3 Limousine zijn ingeruild voor twee volledig nieuwe Audi’s A1 en een Audi Q2.

“Ik vind het mooi als we op deze manier wat voor elkaar kunnen betekenen. Ik heb niet voor niets in acht jaar tijd tien keer voor de auto’s voor dit bedrijf gekozen. De Waal Autogroep staat voor je klaar, de mensen van de serviceafdeling komen altijd met een passende oplossing,” aldus ondernemer Michel Bakker.

Wij zijn als De Waal Autogroep heel blij met een trouwe klant als Rijschool Michel Bakker. Door deze lange samenwerking rijden er al heel wat jaren fleurige lesauto’s op de weg en met de levering van deze kleurrijke Audi’s wordt alsmaar mooier.

Met de komst van deze drie nieuwe wagens kan Michel Bakker naast de auto- en motorrijopleidingen ook de aanhangeropleiding geven. De Audi Q2 #limited S-tronic, met 1.4TFSI en 150pk is uitgerust met een trekhaak, waar de volledig nieuwe aanhanger van de Culemborgse rijschool mee getrokken kan worden.

De Audi’s A1 zijn uitgerust met onder andere een S-line exterieur en –interieur, Audi Virtual Cockpit, Sportstuur plus en optiekpakket zwart. In combinatie met deze luxe pakketten en de kleur Turboblauw zijn dit twee prachtige eyecatchers.

De rijschool is ruim acht jaar klant bij De Waal Autogroep. In 2010 begon het met een Golf en afgelopen week leverde Audi De Waal de 8e, 9e en 10e auto aan Michel af.

Wij wensen Rijschool Michel Bakker heel veel plezier en veilige kilometers toe met deze blauwe monsters.

Terug naar nieuwsoverzicht