Wij vieren 1 jaar “De Mobiliteit voor Morgen”

19 juli 2019

Ons platform ‘De Mobiliteit voor Morgen’ bestaat 1 jaar! Het afgelopen jaar hebben wij veel bedrijven en personen mogen inspireren over De Mobiliteit voor Morgen.
Om deze mijlpaal te vieren hebben wij onze website een flinke upgrade gegeven. De thema’s over mobiliteit hebben wij nog prominenter op onze website toegevoegd, waardoor het voor u als bezoeker eenvoudiger is om up-to-date te blijven. Wij inspireren u graag over de thema’s: connectiviteit, duurzaamheid, elektrificatie en mobiliteitsbudgetten. Het is tijd voor ‘De Mobiliteit voor Morgen’.

Onze hoogtepunten van afgelopen jaar:

  • Via ons platform hebben wij al ruim 10.000 personen mogen informeren en inspireren over de nieuwste mobiliteitsvormen;
  • Afgelopen jaar organiseerden we twee zeer succesvolle evenementen rondom het thema ‘elektrificatie’. Op 21 juni 2018 vond de Autotestdag plaats bij Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd en afgelopen 28 maart kwamen André Kuipers en Carlo van de Wijer als sprekers naar Audi De Waal voor het Electric Event. Wilt u er morgen bij zijn? Meld u hier aan.

  • De afgelopen periode ontvingen wij verschillende bedrijven en businessclubs zoals Alfa accountants, Jong Biz en Kring Culemborgse bedrijven bij Audi De Waal in Geldermalsen. Bij de Nijmeegse Autoscholen Combinatie hebben bij op locatie een presentatie mogen geven. Tijdens deze (netwerk)bijeenkomsten hebben wij veel mensen mogen inspireren over De Mobiliteit voor Morgen.

  • Wij brengen nieuwe mobiliteitsoplossingen ook onder de aandacht bij jongere publiek. De jeugd heeft immers de toekomst. Wij hebben al verschillende groepen scholieren mogen informeren over De Mobiliteit van Morgen;

Wij adviseren u graag
De komende jaren zet de mobiliteitstransitie door. Via ons platform demobiliteitvoormorgen.nl informeren wij u graag over de ontwikkelingen en noviteiten. Loopt u met een mobiliteitsvraagstuk rond? Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar om u te adviseren over de verduurzaming van uw wagenpark.

Terug naar nieuwsoverzicht