COVID-19

Wij blijven bereikbaar voor u!

Lees hier uw mogelijkheden en onze maatregelen

Gewijzigde openingstijden

 • Tot nader order hebben wij geen koopavonden meer in onze showrooms. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van eventuele wijzigingen. 

Bekijk hier de video’s waarin wij meer vertellen over alle maatregelen die wij treffen omtrent het coronavirus.

Bekijk onze video over de coronamaatregelen

De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat bij De Waal Autogroep voorop.

Gezien de wereldwijde impact van COVID-19 nemen wij elke mogelijke maatregel om ervoor te zorgen dat iedereen veilig is en veilig blijft in deze onzekere tijden. Wij zijn gewoon voor u geopend, u bent van harte welkom in onze showrooms en werkplaatsen. We vragen u wel om rekening te houden met de voorschriften vanuit het RIVM en onze overheid en uiteraard hebben wijzelf ook maatregelen getroffen.

 • We geven u een vriendelijke glimlach, in plaats van een hand;
 • Al onze externe afspraken zijn geannuleerd;
 • Vergaderingen binnen De Waal Autogroep worden de komende periode overgeslagen of digitaal gehouden;
 • Collega’s houden zoveel mogelijk individueel (lunch)pauze. Hiermee voorkomen we samenkomst van grote groepen in onze kantines;
 • We kiezen voor papieren bekers koffie/ thee;
 • We reinigen onze deurklinken geregeld.

Stel gerust uw vragen via de onderstaande button of verzoek ons contact met u op te nemen via bijvoorbeeld FaceTime en WhatsApp:

Contact   WhatsApp met ons

Wat verwachten wij van u?

Wij verzoeken u vriendelijk om thuis te blijven wanneer u last heeft van klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, zoals het RIVM heeft omschreven in haar voorschriften. Deze voorschriften gelden ook voor onze medewerkers. Zij komen niet werken wanneer zij te maken hebben met dergelijke klachten.

Onze werkplaats

Onze werkplaatsen zijn geopend zoals u van ons gewend bent. De openingstijden zijn onveranderd.
Heeft u een werkplaatsafspraak ingepland? Deze gaat gewoon door, tenzij u anders van ons heeft gehoord. We hebben de volgende maatregelen getroffen:

 • Uw autosleutel kunt u afgeven in onze sleutelbak, dit zorgt voor een contactloze sleuteloverdracht;
 • Onze monteurs dragen handschoenen;
 • Onze monteurs gebruiken hoezen voor het stuur, de stoel en de versnellingspook van uw auto én zij wassen hun handen voor en na iedere klus;

Alternatieven voor een bezoek

Wilt u niet bij ons langskomen voor de geplande werkplaatsafspraak? Wij begrijpen dat volkomen. Neem in dit geval contact met ons op. In bepaalde gevallen kunnen we de auto bij u thuis ophalen. Overleg met ons om de mogelijkheden te bespreken. De werkzaamheden lichten wij telefonisch aan u toe en wij houden u ook op de hoogte van de voortgang van onze werkzaamheden aan uw auto.

Met Drop & Drive gaat uw auto naar de werkplaats, zonder langs te gaan. Dit onbemande punt langs de A2 bij Beesd maakt het mogelijk om uw auto ‘contactloos’ voor onderhoud aan te bieden: Drop uw auto op de Drop & Drive parkeerplaats, rijd verder met het vervangende vervoer, u hoort van ons wanneer u uw auto weer kunt oppikken op het Drop & Drive punt en rijd weer verder in uw eigen auto wanneer het u uitkomt. Plan uw afspraak hier. 

Contact   Werkplaatsafspraak inplannen   WhatsApp met ons

De verkoop

Al onze showrooms zijn geopend volgens de reguliere openingstijden. Ook wanneer u een afspraak heeft met ons verkoopteam in de showroom bent u van harte welkom tenzij u anders van ons heeft gehoord. Uiteraard zijn er de nodige maatregelen getroffen ten behoeven van uw en onze gezondheid:

 • Komt u uw nieuwe auto ophalen? Deze afspraak zal wat anders verlopen dan gebruikelijk: onze verkopers houden de aangeraden afstand aan, de uitleg van de auto vindt daarom niet ín de auto plaats en de uitleg is wat minder uitgebreid dan u gewend bent;
 • Zij wassen hun handen geregeld en iedere verkoopadviseur heeft desinfecterende gel tot zijn beschikking.

Bezoek ook onze ‘online showroom’

Op onze website kunt u gemakkelijk onze nieuwe en jong gebruikte voorraadauto’s bekijken. Alle auto’s hebben wij uitgebreid op de foto gezet zodat u al zoveel mogelijk van de auto kunt bekijken. Heeft u toch nog vragen over zo’n auto? Neem dan gerust contact met ons op. Onze verkoopadviseurs en online adviseurs staan u graag te woord via de telefoon of via de mail.

Heeft u uw perfecte auto gevonden in onze voorraad? Dan kunnen wij de auto ook online aan u presenteren. Denk bijvoorbeeld aan FaceTime, WhatsApp videobellen en we kunnen ook een proefrit bij u thuis verzorgen. Vul het contactformulier bij deze auto in of bel ons en we bespreken graag met u de mogelijkheden.

Voorraad nieuw  Voorraad occasions  WhatsApp met ons

Vragen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande button. Wij staan voor u klaar.

Contact