Schadenet_Header

Hét evenement voor (toekomstige) schadeherstellers

Laat je inspireren tijdens de Autoschade Experience

Dinsdag 13 juni 2023 - 18:00 uur / Schadenet Rivierenland Tiel

Avond vol informatie en beleving. Speciaal voor schadeherstellers

Ben jij een schadehersteller en wil je ontdekken hoe de toekomst van jouw vak eruit ziet? Óf ben je geïnteresseerd in het vak schadehersteller en wil je weten hoe een dag van een schadehersteller er uit ziet? Meld je dan gratis aan voor een avond vol informatie en beleving tijdens de Autoschade Experience.

  • Ontdek alles over de nieuwste autoschade technologieen
  • Neem een kijkje in de toekomst van jouw vak
  • Eet een frietje van de frietkar
Schadenet Rivierenland (6)

Ontdek de toekomst van jouw vakgebied

Hoe ziet de toekomst van jouw vak eruit? Wat is de impact van lange levertijden op het werk van schadehersteller en hoe zorg je ervoor dat je voorbereid bent op de grote veranderingen in de nabije toekomst?

Tijdens de Autoschade Experience krijg je een uitgebreide inkijk in de techniek van vandaag en morgen in de wereld van schadeherstel. Je ontdekt hoe het vak verandert en hoe je je daar als schadehersteller op voor kunt bereiden.

Laat je inspireren tijdens de masterclasses door experts en ontdek alles over het vak van een schadehersteller. Tijdens deze avond is het mogelijk om verschillende masterclasses te volgen. 

Mis deze unieke mogelijkheid voor een avond vol beleving en inspiratie niet en meld je aan.

Schadenet_Frietkar

Neem je collega's mee. Wij zorgen voor het eten.

De Autoschade Experience is een inspirerende avond voor iedereen in het vakgebied en een mooie gelegenheid om kennis op te doen over het vak. Het opnemen van alle informatie kost natuurlijk heel wat energie, daarom zorgen wij voor een lekker frietje van de frietkar en een ijsje van Wilco's ijskar. Je kunt natuurlijk alleen komen, maar neem gerust je collega's mee of vrienden met interesse in het vak van schadehersteller en maak er samen een avond uit van. 

Meld je gratis aan!

Datum: dinsdag 13 juni 2023 / Tijd: 18:00 uur
Locatie: Schadenet Rivierenland (Marconistraat 18, Tiel)

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen of wil je graag meer weten voordat je je aanmeldt? Neem dan gerust contact op met Kitty Zonsveld, zij vertelt je graag alles over de avond. Je kunt haar bellen of mailen.

4G0A4893