Header Private lease Deals Mobiel

Uitgelichte actiemodellen

Voordat wij je kennis laten maken met het totale private lease aanbod lichten wij graag vier actiemodellen uit. Deze modellen zijn extra scherp geprijsd ten opzichte van het landelijke tarief. Welke auto heeft jouw voorkeur? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Ontdek het gehele aanbod

Ben je op zoek naar een nieuwe auto en denk je aan private lease? Bekijk dan het scherpste aanbod private leasemodellen van Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda bij De Waal Autogroep.

Private lease aanbiedingen van Volkswagen

Private lease aanbiedingen van Škoda

Alleen bij De Waal krijg je maar liefst € 10 per maand korting op je private lease bedrag van de Fabia, Scala en Kamiq!

Voordelen van private lease bij De Waal Autogroep

 • Betaal één vast bedrag per maand, all-in leaseprijs;
 • Geen grote investering nodig, toch nieuw rijden;
 • Geen zorgen om onderhoud of reparatie;
 • Inclusief vervangend vervoer in binnen- en buitenland;
 • Altijd scherpe private leasetarieven.

Private lease aanbiedingen van Audi

Private lease aanbiedingen van SEAT

Meer informatie over private lease

De naam zegt het eigenlijk al. Met private lease lease je privé een auto, waarbij je van te voren een overeenkomst sluit over de periode en aantal kilometers per jaar. Loopt de overeenkomst ten einde? Dan lever je de auto gewoon weer in. Het risico rondom onderhoudskosten en restwaarde zijn voor De Waal Autogroep, zodat je geen onverwachte kosten ervaart. Het enige waar je nog voor moet zorgen is de brandstof.

Global Social Media Plan March 2021 Elegance TW 2

Wat is inbegrepen?

 • Afschrijving
 • Rente
 • Afleveringskosten
 • Verzekering
 • Wegenbelasting
 • Reparaties en onderhoud
 • Vervangend vervoer na 24 uur
 • BTW
 • (Inter)nationale hulpdienst bij pech

Veelgestelde vragen over private lease

All-in prijs, wat houdt dat in?

Met all-in bedoelen we ook écht all-in: u betaalt alleen de brandstof. In de vaste maandelijkse kosten zijn inbegrepen:

 • Afschrijving en rente
 • Reparatie, onderhoud en banden (winterbanden leverbaar tegen een meerprijs)
 • Schadeherstel
 • Houderschapsbelasting
 • Allrisk autoverzekering, inclusief inzittenden
 • Pechhulp en vervangend vervoer binnen 24 uur in heel Europa
 • Inclusief BTW en BPM

Bij niet-verhaalbare schades kost het je dus alléén je eigen risico per schadegeval. Boetes, tol, het wassen van de auto en meer dan vooraf afgesproken gereden kilometers zijn voor eigen rekening. Eventuele extra’s zoals winterbanden zijn ook leverbaar tegen een meerprijs.

Kan ik voorafgaand aan het private-leasecontract mijn auto inruilen?

Ja, dit is mogelijk. Je krijgt dan de inruilwaarde van de auto op je bankrekening gestort als cashback. De inruilwaarde in mindering brengen op het private lease maandbedrag is niet mogelijk. 

Mogen er anderen in de auto rijden?

Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. De auto mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.

Moet ik een aanbetaling doen?

Een aanbetaling inbrengen in het leasecontract is niet mogelijk.

De eerste incasso van het private-leasecontract is de startfactuur. Je betaalt de leasetermijnen vooruit. De incasso vindt standaard plaats op de eerste van de maand. Ben je al voor de eerste van de maand in je auto gaan rijden, dan worden deze dagen tegelijkertijd geïncasseerd met de vaste maandelijkse incasso.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een private-leasecontract?

Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar op verwachte einddatum van het contract een private-leasecontract aanvragen. Om te controleren of een private-leasecontract financieel een verstandige keuze is toetsen wij de financiële situatie volgens de VFN-norm. Hiervoor vragen wij gegevens over het inkomen, de gezins- en woonsituatie en de huwelijkse staat van de aanvrager(s). Daarnaast raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een private-leasecontract navragen of er al een krediet geregistreerd is. Wij laten het private-leasecontract als kredietovereenkomst registreren bij het BKR te Tiel.

De registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 65%. Voorbeeld: Stel de looptijd is 48 maanden en het leasetarief bedraagt € 199. Het bedrag dat bij BKR geregistreerd wordt, is dan als volgt berekend: 48 maanden x € 199 x 65% = €6.209. Kijk voor meer informatie op www.bkr.nl.

Kan ik vooraf een proefrit maken?

Wij bieden altijd een proefrit aan met de auto die je voor ogen heeft, zodat je zeker weet dat het de juiste keuze is. Niets is vervelender dan een auto die niet rijdt zoals je verwacht, en dat begrijpen we.

Kan ik mijn private-leasecontract voortijdig opzeggen?

Hoewel je een Private Lease-contract voor enkele jaren afsluit, is het mogelijk om vroegtijdig het contract te beëindigen. Bij opzeggen wordt bepaald hoeveel van de resterende termijnen nog moeten worden betaald. Hierbij kunnen nog eventuele additionele kosten worden gerekend voor niet gemelde schades en/of meer gereden kilometers.

In bepaalde omstandigheden is het mogelijk om vroegtijdig een Private Lease-contract te beëindigen. Maar dit kan alleen wanneer er sprake is van inkomensachteruitgang door een van de volgende situaties:

 • Arbeidsongeschiktheid
 • Onvrijwillige werkloosheid
 • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap

In deze gevallen zullen wij aan de hand van de gewijzigde financiële situatie beoordelen of de maandprijs zoals afgesproken in het Private Lease-contract niet meer betaald kan worden. Wanneer dit het geval is kan het contract kosteloos worden beëindigd.

Vraag jouw private leasevoorstel aan

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease